Σύρος: Γήπεδο 5×5 θα αποκτήσουν τα Καμίνια

kaminia gipedo
admin
06/11/2017 11:37
 
 
 

Διαγωνισμό για την επιλογή αναδόχου για το έργο «Κατασκευή Γηπέδου 5×5 στην περιοχή Καμίνια, Νήσου Σύρου» θα διενεργήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου.

Το έργο (προϋπολογισμού 169.354,84 ευρώ) εντάσσεται στον γενικότερο προγραμματισμό της περιφερειακής αρχής για την βελτίωση των αθλητικών υποδομών στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου και αφορά στην κατασκευή ενός γηπέδου ποδοσφαίρου 5×5 και των συνοδών έργων για την εύρυθμη λειτουργία του. Σε αυτά, εντάσσονται κερκίδες 360 – 380 θέσεων για το κοινό, αποδυτήρια ομάδων και λοιποί βοηθητικοί χώροι συνολικής επιφανείας 74,30 τ.μ. Επίσης προβλέπεται να κατασκευαστούν έργα περίφραξης και ηλεκτροφωτισμού.
«Υλοποιούμε ένα πάγιο αίτημα μιας περιοχής, η οποία στερείται αθλητικών εγκαταστάσεων και η οποία αναζητούσε για πολλά χρόνια την αισθητική αναβάθμιση ενός χώρου, που θα αποτελεί πλέον πόλο έλξης για την νεολαία και τους κατοίκους της Ερμούπολης» δήλωσε από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης.
Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 10:00 στα γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Κυκλάδων της Περιφέρειας, στην Ερμούπολη της Σύρου. Το έργο είναι ενταγμένο στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων, έτους 2017 και χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Φορέας κατασκευής είναι η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων.

gipedo kaminia maketa

 

(Visited 58 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*