Στο έλεος της «Ευρυδίκης» η χώρα – Τι καιρός προβλέπεται στις Κυκλάδες

admin
13/11/2017 12:54
 
 
 

Καταρακτώσεις βροχές, ισχυρές καταιγίδες, αλλά και χαλάζι, πλήττουν από σήμερα το πρωί πολλές περιοχές της Ελλάδα, με την «Ευρυδίκη» (έτσι ονόμασε αυτό το κύμα κακοκαιρίας το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών) να έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Μάλιστα, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, η κακοκαιρία θα κρατήσει τουλάχιστον για πέντε ημέρες.
Σήμερα για τις Κυκλάδες, προβλέπεται άστατοςκαιρός, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πρόσκαιρα ισχυρές στα ανατολικά και γρήγορη βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 και έως 7 μποφόρ που γρήγορα θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασία έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Για αύριο, προβλέπονται λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και από το απόγευμα πιθανόν σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στις Δυτικές Κυκλάδες. Άνεμοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ, που βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους νοτιοανατολικούς 4 με 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

(φωτό: kathimerini.gr)

(Visited 20 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*