«Φέσωσε» έξι ξενοδοχεία στη Σύρο και έφυγε σαν “κύριος”

syros ermoypoli limani
admin
27/11/2017 10:23
 
 
 

Χλιδάτες διακοπές επί σχεδόν ένα μήνα απολάμβανε στην όμορφη Σύρο ένας 54χρονος απατεώνας από την Κοζάνη, ο οποίος έκλεινε δωμάτια σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα και μετά από μερικές ημέρες… εξαφανιζόταν μέσα στη νύχτα χωρίς να τον αντιληφθούν, αλλά και χωρίς να πληρώσει!

Ο ιδιοκτήτης ενός ξενώνα στην Ερμούπολη, όπου ο δράστης είχε κάνει έξι διανυκτερεύσεις, άρχιζε να τον ψάχνει παντού όταν την… κοπάνησε βάζοντάς του «φέσι» και κατάφερε να τον εντοπίσει σε μια καφετέρια της πόλης. Ο 54χρονος, όμως, του είπε πως δεν είχε να τον πληρώσει γιατί είχε χάσει στον τζόγο όσα χρήματα διέθετε κι έτσι ο επιχειρηματίας τον πήγε «σηκωτό» στο αστυνομικό τμήμα!

Εκεί διαπιστώθηκε ότι είχε εξαπατήσει άλλους πέντε ξενοδόχους της Σύρου και μάλιστα τους έλεγε ψέματα ότι είναι από τη… Μύκονο! Ο 54χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο ότι θα πλήρωνε τα χρέη του ως την περασμένη Παρασκευή, αλλά κατάφερε να φύγει από το νησί χωρίς να τον πάρουν είδηση! Φέρεται, δε, να εξύβρισε και να απείλησε από τηλεφώνου τον επιχειρηματία που κατάφερε να επικοινωνήσει μαζί του! Έτσι, σε βάρος του υποβλήθηκαν μηνύσεις που προωθήθηκαν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

 

Πηγή: protothema.gr

(Visited 18 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*