Στις 11 Δεκεμβρίου οι εκλογές του Επιμελητηρίου Κυκλάδων – Για 1η φορά με ηλεκτρονική ψηφοφορία (video)

epimelitirio logo
admin
29/11/2017 22:10
 
 
 

Ένας και μοναδικός συνδυασμός, «Η Επόμενη Μέρα», θα συμμετέχει στις εκλογές του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του φορέα.

Στις 11 Δεκεμβρίου, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα και αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας (μιας διαδικασίας που διεξάγεται για πρώτη φορά, έπειτα από κατάθεση σχετικής πρότασης από το Επιμελητήριο προς το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και ένταξης της στον νέο επιμελητηριακό νόμο), όλοι οι επιχειρηματίες του νομού θα μπορούν να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη 51 μελών Δ.Σ. Η σύσταση των υποψήφιων μελών του Δ.Σ. είναι κατά 70{ebf2de1fdbfefdec110a02f4c927aa7ce558be84e5a322e6c41137cb467b3c6d} ανανεωμένη σε σχέση με την υφιστάμενη διοίκηση, με πολλούς νέους επιχειρηματίες να έχουν εκφράσει τη θέληση να εργαστούν προς όφελος του συνόλου της επιχειρηματικής κοινότητας των Κυκλάδων, αξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία των παλαιότερων υποψηφίων και συνεχίζοντας το έργο της απερχόμενης διοίκησης.
Σημειώνεται, ακόμη, ότι η ηλεκτρονική ψηφοφορία δίνει τη δυνατότητα τη δυνατότητα ψήφου ακόμη και σε όσους επιχειρηματίες δραστηριοποιούνται εποχικά και αφήνουν τα νησιά κατά τη χειμερινή περίοδο, αλλά και σε όσους βρίσκονται σε μικρά νησιά που μέχρι τώρα δεν είχαν τη δυνατότητα να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στον τόπο διαμονής τους.

 

ekloges epimelitirioy 2017

Όλα τα παραπάνω έγιναν γνωστό σε πρόσφατη ενημερωτική εκδήλωση που έγινε στην συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου στη Σύρο, με απευθείας σύνδεση (μέσω τηλεδιάσκεψης) με τα γραφεία του φορέα σε Άνδρο, Μήλο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο, Σαντορίνη και Τήνο. Επιπλέον, έγινε οπτικοακουστική σύνδεση με τους υποψηφίους των νησιών όπου το Επιμελητήριο Κυκλάδων δε διαθέτει γραφεία (Αμοργό, Ίο, Κέα, Σέριφο και Σίφνο).
Αρχικά, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου και επικεφαλής του ενός και μοναδικού συνδυασμού Γιάννης Ρούσσος καλωσόρισε τους φετινούς υποψήφιους των εκλογών, στους οποίους, μετά από τις απαραίτητες συστάσεις, παρουσίασε το έργο και τους στόχους του Επιμελητηρίου.
Ο κ. Ρούσσος ευχαρίστησε για την προσφορά τους όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που δεν θέτουν υποψηφιότητα στις φετινές εκλογές και ιδιαίτερα τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής Λεονάρδο Ρούσσο (Α’ Αντιπρόεδρο), Νικόλαο Βασιλικό (Γενικό Γραμματέα) και Αλέξανδρο Συλιβάνη (Οικονομικό Επόπτη) για την αφοσίωσή τους και τον χρόνο που έχουν αφιερώσει, αποδεικνύοντας στην πράξη τη δέσμευσή τους στο πολυδιάστατο έργο του Επιμελητηρίου για τη στήριξη των κυκλαδικών επιχειρήσεων. Οι προαναφερθέντες ευχαρίστησαν, με τη σειρά τους, τον πρόεδρο και το προσωπικό του φορέα και δήλωσαν ότι σκοπεύουν να παραμείνουν κοντά στο Επιμελητήριο για οτιδήποτε χρειαστεί.
Στη συνέχεια ακολούθησε συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση των υποψηφίων και της εκλογικής διαδικασίας στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Τέλος, ο κ. Ρούσσος έκανε αναφορά στην ένταξη έργου «Δημιουργία cluster για τα Κυκλαδίτικα προϊόντα του τομέα της αγροδιατροφής και της γαστρονομίας» στο Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Νοτίου Αιγαίου.

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
Παρακολουθήστε μαγνητοσκοπημένη την εκδήλωση εδώ:
https://www.e-kyklades.gr/articles/webtv

Πληροφορίες για τις εκλογές του Επιμελητηρίου Κυκλάδων:
https://www.e-kyklades.gr/articles/elections2017

Πληροφορίες για το έργο «Δημιουργία cluster για τα Κυκλαδίτικα προϊόντα του τομέα της αγροδιατροφής και της γαστρονομίας»
https://www.e-kyklades.gr/articles/article.jsp?context=103&categoryid=2271&articleid=44527

(Visited 11 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*