Συγχαρητήρια επιστολή Λεονταρίτη προς το νέο ΔΣ του Επιμελητηρίου Κυκλάδων

epimelhthrio kykladon
admin
20/12/2017 12:20
 
 
 

Τα συγχαρητήρια του προς τον πρόεδρο και τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κυκλάδων εξέφρασε με επιστολή του ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης.

Σε αυτήν, ο αντιπεριφερειάρχης εκφράζει την βεβαιότητα του ότι θα συνεχιστεί τόσο η εποικοδομητική συνεργασία της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου και του Επιμελητηρίου, όσο και η συστράτευση για την ανάδειξη και διεκδίκηση επίλυσης των προβλημάτων που απασχολούν τους επιχειρηματίες στο νομό.
«Αφού σας συγχαρώ για την εκλογή σας, επιτρέψτε μου να σας ευχηθώ καλή δύναμη και επιτυχίες στα πολυσχιδή καθήκοντα και στο έργο που αναλαμβάνετε προς όφελος των επιχειρήσεων και της Κυκλαδίτικης οικονομίας, σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο που βιώνει σήμερα η επιχειρηματικότητα και η κοινωνία μας γενικότερα. Στις προσπάθειες και τους νέους στόχους σας, είναι δεδομένη η συμπαράσταση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και η δική μου προσωπική στήριξη, για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και της οικονομίας του τόπου μας» αναφέρει χαρακτηριστικά η επιστολή του κ. Λεονταρίτη.

(Visited 29 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*