Περιοδεία Βρούτση σε Αντίπαρο, Νάξο και Πάρο

nd pita 2017 17
admin
02/02/2018 14:14
 
 
 

Σε Αντίπαρο, Νάξο και Πάρο θα βρεθεί αύριο και την Κυριακή ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης, στο πλαίσιο προγραμματισμένων επισκέψεων του.

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, μαζί με τον Γραμματέα Π.Ε. της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη, θα επισκεφθεί την Αντίπαρο, όπου θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Αναστάσιο Φαρούπο, τους δημοτικούς συμβούλους και τους κατοίκους του νησιού.
Στη συνέχεια, θα μεταβεί στη Νάξο για να παραστεί στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου, έπειτα από σχετική πρόσκληση του Δ.Σ. Ο κ. Βρούτσης θα πραγματοποιήσει, επίσης, συναντήσεις με εκπροσώπους θεσμικών φορέων, κομματικά στελέχη, καθώς και τον πρόεδρο της Τ.Ο. Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Το πρωί της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου, ο κ. Βρούτσης θα μεταβεί στην Πάρο για να παραστεί, μαζί με τον κ. Αυγενάκη, στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τ.Ο. Πάρου-Αντιπάρου.
Κλείνοντας το πρόγραμμα των προγραμματισμένων επισκέψεών του, το απόγευμα της Κυριακής ο κ. Βρούτσης θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων (Ο.ΝΑ.Σ.), προσκεκλημένος του προέδρου και των μελών του Δ.Σ., που θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Γαλατσίου.

(Visited 32 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*