Νέος Λιμενάρχης Πειραιά ο Νίκος Πολέμης – Συγχαρητήριο μήνυμα του δήμου Σύρου – Ερμούπολης

polemis nikolaos
admin
12/02/2018 19:26
 
 
 

Νέος Λιμενάρχης στον Πειραιά είναι από την Παρασκευή ο Ανδριώτης Πλοίαρχος Λ.Σ. Νίκος Πολέμης. Ο νέος Λιμενάρχης του Πειραιά είχε υπηρετήσει στο παρελθόν στο Λιμεναρχείο Σύρου, στην 6η ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ Σύρου με το βαθμό του Αντιπλοιάρχου, αλλά και ως Διοικητής της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Σύρου/Σχολή Πλοιάρχων.

Ο δήμος Σύρου – Ερμούπολης στο άκουσμα της προαγωγής του, με μήνυμα του συγχαίρει τον κ. Πολέμη και εκφράζει την ικανοποίηση του για την επιτελική θέση που ανέλαβε.

Το συγχαρητήριο μήνυμα του δήμου Σύρου – Ερμούπολης:

Εκ μέρους του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Πλοίαρχο Λ.Σ Νικόλαο Πολέμη για την προαγωγή του σε Λιμενάρχη Πειραιά.
Γεννημένος στην Άνδρο, ο κ. Πολέμης αποφοίτησε από το Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Πολιτικών Επιστημών, με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις, της Νομικής Σχολής/Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ από το 1993 εισήλθε στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, αποφοιτώντας το 1995 με βαθμό του Σημαιοφόρου του Λιμενικού Σώματος.
Η ανάληψη, από πλευράς του, μιας ανώτατης επιτελικής θέσης μας γεμίζει συγκίνηση και κυρίως τιμή, καθώς στο παρελθόν υπηρέτησε στο Λιμεναρχείο Σύρου, στην 6η ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ Σύρου με το βαθμό του Αντιπλοιάρχου, αλλά και ως Διοικητής της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Σύρου/Σχολή Πλοιάρχων.
Εκτός όμως από τους προφανείς δεσμούς του κ. Πολέμη με το νησί μας, μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι αναγνωρίστηκαν στο πρόσωπό του οι ικανότητες, το ήθος και η προσήλωση στο λειτούργημά του, όπως άλλωστε έχει αποδείξει η μέχρι στιγμής λαμπρή σταδιοδρομία του.
Ευχόμαστε εκ βαθέως δύναμη και υγεία στον νέο Λιμενάρχη Πειραιά, ώστε να ανταποκριθεί στα νέα του καθήκοντα με το ίδιο υψηλό αίσθημα ευθύνης και την ίδια συνέπεια που έχει επιδείξει έως σήμερα, και εκφράζουμε ακράδαντα την πεποίθηση για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία.

(φώτο: cyclades24)

(Visited 279 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*