Εθιμοτυπική συνάντηση Λεονταρίτη με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ν. Αιγαίου

leontaritis georgakakos 1
admin
15/02/2018 12:24
 
 
 

Με τον νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ν. Αιγαίου, Ταξίαρχο Γεώργιο Γεωργακάκο συναντήθηκε σήμερα το πρωί στο Διοικητήριο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης.

Τον κ. Γεωργακάκο συνόδευαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Κωνσταντίνος Ανθούλης και ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου Αστυνόμος Α’ Πέτρος Βασιλάκης.
Ο κ. Λεονταρίτης συνεχάρη τον Ταξίαρχο για την ανάληψη των καθηκόντων του, του ευχήθηκε καλή επιτυχία, υπογράμμισε την άψογη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ Περιφέρειας και αστυνομίας και διαβεβαίωσε ότι η αγαστή αυτή συνεργασία θα συνεχιστεί. Επισήμανε, ακόμη, ότι σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες εξειδικευμένες συναντήσεις αφού «το έργο της αστυνόμευσης και της τήρησης της δημόσιας τάξης, αλλά και της προστασίας των πολιτών είναι για την Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίοy υψηλής προτεραιότητας».
Από την πλευρά του, ο κ. Γεωργακάκος αναφέρθηκε στη σταθερή, στενή και εποικοδομητική σχέση και συνεργασία με τις αρχές του τόπου στην επίτευξη του σταθερού στόχου της διαφύλαξης της τάξης και της ασφάλειας των πολιτών των νησιών.

leontaritis georgakakos 2

(Visited 16 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*