Πληθώρα θεμάτων στην ενημερωτική συνάντηση Άννας Καραμανλή και Γιώργου Λεονταρίτη

leontaritis anna karamanli
admin
16/02/2018 14:46
 
 
 

Με τη βουλευτή Β’ Αθηνών της ΝΔ Άννα Καραμανλή, η οποία βρίσκεται στη Σύρο, συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, παρουσία πολιτευτών και τοπικών κομματικών στελεχών.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Λεονταρίτης έθεσε στη βουλευτή θέματα που βρίσκονται μόνιμα στην ατζέντα διεκδίκησης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (όπως η ουσιαστική αναγνώριση και ενίσχυση της νησιωτικότητας, η επαναφορά του Ειδικού Φορολογικού Καθεστώτος στα νησιά του Αιγαίου, τα θέματα ακτοπλοϊκών και αεροπορικών μεταφορών, η υποστελέχωση των υπηρεσιών της Περιφέρειας, των Δήμων και των Σωμάτων Ασφαλείας), καθώς και ζητήματα που σχετίζονται με τη συνολική λειτουργία του θεσμού της Περιφέρειας.
Επίσης, ο αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε την κ. Καραμανλή για τα επιτεύγματα της Περιφέρειας στους τομείς του τουρισμού και του πρωτογενούς τομέα, για την υποχρηματοδότησης της Περιφέρειας από το ΕΣΠΑ, αλλά και για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τη μεταβίβαση και τον εκσυγχρονισμό του ναυπηγείου του Νεωρίου, καθώς και για την αναγκαιότητα ίδρυσης ολοκληρωμένων πανεπιστημιακών υποδομών στη Σύρο.
«Αποτελεί καθήκον των εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης η ενημέρωση των στελεχών των κομμάτων για τα θέματα που απασχολούν την περιοχή ευθύνης τους. Στόχος μας η εξεύρεση των καλύτερων πιθανών λύσεων που προκύπτουν από το διάλογο προς όφελος των πολιτών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου» τόνισε αμέσως μετά τη συνάντηση με την κα Καραμανλή ο κ. Λεονταρίτης.
Από την πλευρά της, η βουλευτής της ΝΔ εξέφρασε την ικανοποίησή της για «την παραγωγική συνάντηση που είχε με τον αντιπεριφερειάρχη», στο πλαίσιο του διαλόγου με τις Περιφέρειες της χώρας προκειμένου να προωθηθούν τοπικά ζητήματα ανάπτυξης, ευχαριστώντας τον για «την ενημέρωση αναφορικά με το σημαντικό έργο που επιτελείται στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου».

(Visited 21 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*