«Πρεσβευτής» της Σύρου στην έκθεση “Βoot Düsseldorf 2018” ο ΝΟΣ

boot dusseldorf diving
admin
21/02/2018 16:08
 
 
 

Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου (ΝΟΣ) εκπροσώπησε το νησί στη διεθνή έκθεση “Boot Düsseldorf 2018”, η οποία πραγματοποιήθηκε στην ομώνυμη γερμανική πόλη από τις 20 έως τις 28 Ιανουαρίου.

Συμμετέχοντας στον καταδυτικό τομέα, υπό την ομπρέλα της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, ο ιστορικός Ναυτικός Όμιλος Σύρου έδωσε έμφαση στην ανάδειξη του υποβρύχιου μονοπατιού Σύρου – Γυάρου και στην παρουσίαση των αθλημάτων της Αυτόνομης και Ελεύθερης Κατάδυσης, μέσω ειδικού διαφημιστικού φυλλαδίου που επιμελήθηκε ο Όμιλος και μοίρασαν τα μέλη του Μιχάλης Χούλης (Έφορος Υποβρύχιων Δραστηριοτήτων) και Αντώνης Πρίντεζης (Εκπαιδευτής Αυτόνομης Κατάδυσης και Εκπαιδευτής Ναυαγοσωστικής). Ταυτόχρονα, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οπτικοακουστικό υλικό (βίντεο και φωτογραφίες) παρουσίασης των υποβρύχιων και αθλητικών δραστηριοτήτων της Σύρου και του Ομίλου, με σκοπό την προώθηση του τόπου στην διεθνή τουριστική αγορά.
Τις θερμές του ευχαριστίες προς τον ΝΟΣ για την εκπροσώπηση του νησιού στην έκθεση εξέφρασε και δημόσια ο δήμος Σύρου-Ερμούπολης. Σημειώνεται ότι το “Düsseldorf International Boat Show” (γνωστό ως “Βoot Düsseldorf”) αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή θεματικά γεγονότα των θαλάσσιων σπορ και του τουρισμού, με περίπου 1.800 εκθέτες από 65 χώρες να παρουσιάζουν ναυταθλητικές δραστηριότητες και εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα.

(Visited 29 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*