Ο Αλέξης Τσιάντης νέος Γενικός Γραμματέας του δήμου Σύρου-Ερμούπολης

tsiantis maragkos
admin
01/03/2018 14:20
 
 
 

«Μεταγραφή» από το Επιμελητήριο Κυκλάδων στον δήμο Σύρου-Ερμούπολης πήρε ο Αλέξης Τσιάντης, ο οποίος από σήμερα 1η Μαρτίου ανέλαβε τα καθήκοντα του Γενικού Γραμματέα του δήμου, κατόπιν της έκδοσης του σχετικού ΦΕΚ για την πρόσληψή του.

Ο κ. Τσιάντης (απόφοιτος του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και πολυετή εμπειρία από τη θέση του Διευθυντή του Επιμελητηρίου Κυκλάδων), σε συνεργασία με τους πολιτικούς και υπηρεσιακούς προϊσταμένους του δήμου, θα επιδιώξει την παραγωγή του καλύτερου δυνατού έργου και τον αποδοτικότερο συντονισμό για την υλοποίηση των οραμάτων και των στόχων της δημοτικής αρχή.
«Ο κ. Τσιάντης αποτελεί από εδώ και στο εξής έναν πολύτιμο συνεργάτη του Δήμου μας. Οι γνώσεις του σε θέματα διοίκησης στο δημόσιο τομέα, η πολύτιμη εμπειρία του στο σχεδιασμό και την επίβλεψη της υλοποίησης των στρατηγικών και επιχειρησιακών σχεδίων και συγχρηματοδοτούμενων έργων, καθώς και οι συντονιστικές του ικανότητες με στόχο την επίτευξη υψηλού επιπέδου αποτελεσματικότητας, αποτελούν τα εχέγγυα για την παραγωγικότερη, ομαλότερη και απρόσκοπτη λειτουργία των Υπηρεσιών του Δήμου μας. Ευχόμαστε στον κ. Τσιάντη καλή αρχή με δύναμη, υπομονή και επιμονή και είμαστε πεπεισμένοι ότι η παρουσία του θα δώσει νέα ώθηση στο έργο της δημοτικής αρχής» αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου.

(Visited 102 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*