Συρμαλένιος, Συρίγος και Μανιός στο 10ο Παγκυκλαδικό Συνέδριο Γυναικών

admin
07/05/2018 09:51
 
 
 

Στο 10ο Παγκυκλαδικό Συνέδριο Γυναικών με θέμα «Οι Κυκλαδίτισσες της δημιουργίας και της προσφοράς λένε ΟΧΙ στην βία κατά των γυναικών», το οποίο έγινε στη Σέριφο από τις 4 μέχρι τις 6 Μαΐου, συμμετείχαν οι κυβερνητικοί βουλευτές Νίκος Συρμαλένιος, Αντώνης Συρίγος και Νίκος Μανιός.

Στους σύντομους χαιρετισμούς τους, αφού εξήραν την άριστη διοργάνωση του συνεδρίου, οι κ.κ. Συρμαλένιος, Συρίγος και Μανιός τόνισαν τη σημασία που έχει η ανταλλαγή εμπειριών και απόψεων από γυναίκες που προέρχονται από όλα τα νησιά των Κυκλάδων, ενώ ταυτόχρονα επεσήμαναν την πολυπλοκότητα του θέματος της βίας σε ένα πλαίσιο οικονομικών και κοινωνικών ανισοτήτων.
Οι τρεις βουλευτές υποστήριξαν, μεταξύ άλλων, ότι τα τελευταία χρόνια ο συνεχής και – σε όλα τα επίπεδα – αγώνας των γυναικείων συλλογικών φορέων συνέβαλε στο να γίνουν σοβαρά θεσμικά βήματα προς την κατεύθυνση της ισότητας των φύλων, ενώ ταυτόχρονα δήλωσαν ότι παραμένουν αρωγοί στην ανάδειξη και προώθηση λύσεων, σε συνεργασία πάντα με το συλλογικό κίνημα των γυναικών.

(Visited 31 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*