Ξεκινούν οι εργασίες στο Αθλητικό Κέντρο Ερμούπολης και στην περιοχή των Πευκακιών

admin
24/04/2015 13:17
 
 
 

Ξεκινούν τις επόμενες ημέρες οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών στην Α’ κλειστή αίθουσα του Αθλητικού Κέντρου Ερμούπολης, καθώς και οι εργασίες ανάπλασης της πλατείας Πευκακίων.

Όσον αφορά στην Α’ κλειστή αίθουσα του Αθλητικού Κέντρου Ερμούπολης, οι εργασίες περιλαμβάνουν τη διόρθωση προβλήματος στην οροφή της αίθουσας (για την αποφυγή εισροής υδάτων εντός του γηπέδου), βελτιώσεις στη στατικότητα του κτιρίου (μέσω της επισκευής των κολώνων) και αποκατάστασης του παρκέ.

Οι εργασίες αυτές θα βελτιώσουν τη γενική εικόνα της Α’ αίθουσας, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιείται με ασφάλεια για προπονήσεις από τους αθλούμενους, αλλά και για να πραγματοποιούνται χωρίς προβλήματα οι διάφορες αθλητικές διοργανώσεις και τα πρωταθλήματα, που λαμβάνουν χώρα στη αίθουσα, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα του αθλητισμού, ο δήμος Σύρου-Ερμούπολης – σε συνεργασία και με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου – βρίσκεται σε αναζήτηση χρηματοδότησης για την γενικότερη βελτίωση και αποκατάσταση όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων του νησιού.

 

Εργασίες ανάπλασης στην πλατεία Πευκακίων

Στην ανάδειξη και αναβάθμιση της περιοχής στοχεύουν οι εργασίες ανάπλασης της πλατείας Πευκακίων, που χρηματοδοτούνται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κρήτης και Νήσων Αιγαίου 2007-2013 (ΕΣΠΑ) και προβλέπεται να έχουν ολοκληρωθεί στις 2 Οκτωβρίου 2015, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του έργου.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμος Σύρου-Ερμούπολης, παρακαλεί για τη συνεργασία και την κατανόηση των κατοίκων τις περιοχής κατά τη διάρκεια των εργασιών της ανάπλασης.

(φωτό: cyclades24.gr)

(Visited 30 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*