Περιοδεία του αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Λεονταρίτη σε νησιά των Δυτικών Κυκλάδων

admin
28/04/2015 21:54
 
 
 
O αντιπεριφερειάρχης κ. Λεονταρίτης με τον δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο
Κιμώλου, καθώς και την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου

Σε Σίφνο, Μήλο και Κίμωλο περιοδεύει αυτές τις μέρες ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης.

Με την ευκαιρία της πρόσφατης συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου στη Σίφνο, ο κ. Λεονταρίτης επισκέφθηκε τα εκτελούμενα έργα στο νησί και συμμετείχε σε τεχνική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε παρουσία του περιφερειάρχη κ. Χατζημάρκου, της δημοτικής αρχής, καθώς και υπηρεσιακών παραγόντων.

Στη συνέχεια, μετέβη στη Μήλο, όπου πραγματοποίησε συναντήσεις εργασίας με τον δήμαρχο του νησιού κ. Δαμουλάκη και τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κ.  Ξενάκη. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, ο κ. Λεονταρίτης ενημερώθηκε για την πορεία υλοποίησης και το βαθμό ωρίμανσης των έργων που έχουν ενταχθεί σε διάφορα προγράμματα, αλλά και για τον σχεδιασμό του επόμενου διαστήματος.

Από χθες, ο αντιπεριφερειάρχης βρίσκεται στην Κίμωλο όπου περιόδευσε σε όλο το νησί και ενημερώθηκε για την κατάσταση του οδικού δικτύου, τον βιολογικό καθαρισμό, το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Κίμωλος με το νερό αλλά και τις λιμενικές εγκαταστάσεις. Ειδικότερα, για τις τελευταίες, διαπίστωσε την επιτακτική ανάγκη βελτίωσης των λιμενικών έργων στο λιμάνι της Ψάθης. Ένα έργο που εγκαινιάστηκε τον περασμένο Αύγουστο, ωστόσο παρουσιάζει τεράστια προβλήματα και χρειάζονται συμπληρωματικά έργα προκειμένου να καταστεί ασφαλές.

Αύριο ο κ. Λεονταρίτης θα μεταβεί εκ νέου στη Μήλο προκειμένου να συμμετάσχει στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

(Visited 15 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*