Θάνος Φώσκολος: «Είμαι σίγουρος πως η Δημοτική Αρχή θα υλοποιήσει το δύσκολο έργο της»

admin
29/04/2015 06:58
 
 
 

«Ιδιαιτέρως σοβαρούς προσωπικούς αλλά και εργασιακούς λόγους» επικαλέστηκε ο Θάνος Φώσκολος για την παραίτηση του από τη θέση του αντιδημάρχου Τουρισμού-Πολιτισμού του δήμου Σύρου-Ερμούπολης.

Στην επιστολή παραίτησης, που είχε ως αποδέκτες τον δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους, ο κ. Φώσκολος διευκρινίζει «πως τυχόν παραλληλισμός ή ταύτιση» της παραίτησης του «με τακτικές που υποβάλλονται ή εκπορεύονται ακόμα και από εξωδημοτικούς κύκλους, δεν έχουν καμία υπόσταση και καμία πραγματική βάση», εκφράζοντας ταυτόχρονα την πεποίθησή του ότι «η Δημοτική Αρχή έχει όλες τις δυνατότητες για να συνεχίσει και να υλοποιήσει απρόσκοπτα το δύσκολο έργο που έχει αναλάβει, για την αναβάθμιση και ανάπτυξη του νησιού μας, σε όλους τους τομείς».

Αναλυτικά, το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

«Κύριε Δήμαρχε

Αξιότιμοι συνάδελφοι

Αρχικώς θα ήθελα να σας εκφράσω τις ευχαριστίες μου για την συνεργασία που είχαμε καθ’ όλη την δημοτική μου θητεία, από τον Σεπτέμβριο του 2014 έως σήμερα.

Όλοι μαζί και ο κάθε ένας ξεχωριστά, σε αυτή την περίοδο της εμπλοκής μου με τα κοινά, επιδείξατε προς το πρόσωπο μου καλή διάθεση και έντιμη αντιμετώπιση.

Δυστυχώς, ιδιαιτέρως σοβαροί προσωπικοί αλλά και εργασιακοί λόγοι με αναγκάζουν να προβώ στην υποβολή της παραίτησης μου, τόσο από την θέση του Αντιδημάρχου, όσο και από την θέση του Δημοτικού συμβούλου.

Ευχαριστώ από καρδιάς το σύνολο των πολιτών της Σύρου, οι οποίοι με την ψήφο τους μου έδωσαν τη δυνατότητα να τους εκπροσωπήσω, στο μέτρο των δυνατοτήτων μου, εντός του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ευχαριστώ τον Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, αναθέτοντας μου την θέση του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας, Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού και Τουρισμού.

Ευχαριστώ όλους τους εργαζομένους του Δήμου και ιδιαιτέρως τους απασχολούμενους στους τομείς ευθύνης μου, για την αμέριστη αλλά και ακάματη συμπαράσταση τους.

Ευχαριστώ επίσης όλους τους συναδέλφους Δημοτικούς Συμβούλους, όλων των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και όλα τα μέλη των επιτροπών, για το αξιοπρεπές επίπεδο που επέδειξαν, είτε κατά την διάρκεια των συνεδριάσεων του Δ.Σ., είτε εντός των επιτροπών ευθύνης μου.

Τέλος θα ήθελα να επισημάνω πως τυχόν παραλληλισμός ή ταύτιση της παραιτήσεως μου αυτής με τακτικές που υποβάλλονται ή εκπορεύονται ακόμα και από εξωδημοτικούς κύκλους, δεν έχουν καμία υπόσταση και καμία πραγματική βάση.

Είμαι σίγουρος πως η Δημοτική Αρχή έχει όλες τις δυνατότητες για να συνεχίσει και να υλοποιήσει απρόσκοπτα το δύσκολο έργο που έχει αναλάβει, για την αναβάθμιση και ανάπτυξη του νησιού μας, σε όλους τους τομείς».

 

(Visited 27 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*