Ο εφοπλιστής που χαρίζει ταξίδια για Κυκλάδες

seajet
admin
04/05/2015 11:53
  •  
  •  
  •  

Οι αγώνες αυτοκινήτου είναι η μεγάλη αγάπη του εφοπλιστή Μάριου Ηλιόπουλου. Ο βασιλιάς των Κυκλάδων, όπως τον γνωρίζουν οι περισσότεροι, διακινεί τον στόλο με τα ταχύπλοα σκάφη της Sea Jets που έχουν προορισμό 16 νησιά.

Tι σχέση όμως μπορεί να έχουν οι αγώνες αυτοκινήτου με τα ταχύπλοα σκάφη του εφοπλιστή; Ο ίδιος και έπειτα από τον πρόσφατο αγώνα που συμμετείχε κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση και να περάσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Τη χαρά του θέλησε να την μοιραστεί με τους συναθλητές και μηχανικούς αυτών. Ο ίδιος δήλωσε δημόσια πως θα διαθέσει δωρεάν εισιτήρια με τα πλοία του (1 για κάθε μήνα) σε όσους οδηγούς συμμετέχουν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αναβάσεων αλλά και στους επίσημους μηχανικούς των οδηγών! Μάλιστα έκανε γνωστό πως θα παρέχει έκπτωση 50{ebf2de1fdbfefdec110a02f4c927aa7ce558be84e5a322e6c41137cb467b3c6d} στις μετακινήσεις για όλα τα μέλη των οικογενειών τους!

Έχει κάνει και άλλες δωρεές…
H κίνηση αυτή δεν γίνεται για πρώτη φορά καθώς παλαιότερα, έχει προχωρήσει σε δωρεές Η/Υ σε σχολεία περιοχών που διεξάγονται αγώνες αυτοκινήτου, έχει δώσει χρήματα για να φτιαχτούν μπαριέρες σε σημεία δρόμου που αποτελεί μέρος ειδικής διαδρομής αγώνα ενώ βοηθά και χρηματικά νέους οδηγούς – ταλέντα.

Με το δικό του τρόπο και χωρίς αμφιβολία, ο εκκεντρικός και ιδιαίτερα αγαπητός οδηγός αγώνων Μάριος Ηλιόπουλος, προσφέρει όχι μόνο στο άθλημα αλλά δείχνει και το φιλανθρωπικό του πρόσωπο προσφέροντας και σε αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη.

 

Πηγή: zougla.gr

(Visited 52 times, 1 visits today)