Νιάτα και παράδοση στο 4ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στη Μύκονο

Άκης Αξαόπουλος
02/05/2019 19:20
 
 
 

Άκρως επιτυχημένο το Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στη Λάκκα , το οποίο συνδιοργάνωσε ο Πολιτιστικός Παραδοσιακός Χορευτικός Σύλλογος Μυκόνου «Οι ανεμόμυλοι», με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με την συμβολή της δημοτικής αρχής Μυκόνου.

Το 4ο φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών ξεπέρασε κάθε προσδοκία με τα μέλη χορευτικών ομίλων, να παρουσιάζουν Κυκλαδίτικους και Κρητικούς σκοπούς.

Την μουσικοχορευτική παράσταση άνοιξε πρόεδρος των Ανεμόμυλων, Παναγιώτης Γαλάτης και στη συνέχεια μίλησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Στέλιος Μπρίγγος, ο Δήμαρχος Μυκόνου και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος, καθώς και ο υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Βερώνης.
Στη συνέχεια την σκυτάλη πήρε ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, κ. Στέλιος Μπρίγγος οποίος δήλωσε ιδιαίτερα ενθουσιασμένος και υπερήφανος καθώς διοργανώνονται συχνά πλέον εκδηλώσεις στο νησί της Μυκόνου, κάνοντας παράλληλα ένα γρήγορο απολογισμό των αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων του νησιού οι οποίες ούτε λίγο ούτε πολύ ξεπερνούν τις τριάντα επί θητείας Γιώργου Χατζημάρκου σε αντίθεση με προηγούμενες θητείες που οι εκδηλώσεις δεν ξεπερνούσαν τις πέντε.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

(Visited 29 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*