Ιταλοί δημοσιογράφοι στη Σύρο

Άκης Αξαόπουλος
20/05/2019 17:01
 
 
 

 

Η προβολή της Σύρου στην ιταλική αγορά ήταν ο στόχος της φιλοξενίας δημοσιογραφικής αποστολής από την Ιταλία, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο της επικοινωνιακής στρατηγικής του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Σύρου.


Σε συνεργασία με το γραφείο ΕΟΤ της Ιταλίας, η δημοσιογράφος Raffella Cegna και ο φωτογράφος Tommaso Pini ξεναγήθηκαν σε όλο το νησί από τα μέλη της Τουριστικής Επιτροπής κ.κ. Δομένικο Σαγκινέτο και Μιχάλη Παράβαλο, προκειμένου να δημοσιευθεί στο Ιταλικό περιοδικό MOTOCICLISMO ένα πολυσέλιδο άρθρο για την περιήγηση των Κυκλάδων με μηχανή. Ανάμεσα στα νησιά που επιλέχθηκαν ήταν και η Σύρος. Το συγκεκριμένο άρθρο πρόκειται να δημοσιευτεί τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους.


Με ανακοίνωση, ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης ευχαριστεί θερμά για την πολύτιμη αρωγή στην υλοποίηση και στήριξη αυτής της ενέργειας τους φορείς, τους συλλόγους, τις επιχειρήσεις καθώς και τα μεμονωμένα άτομα ή τις ομάδες ατόμων, που συνέβαλλαν σε αυτή.

(Visited 32 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.