Επίσκεψη Φίλιππου Φόρτωμα στη Σαντορίνη

Άκης Αξαόπουλος
22/06/2019 19:32
 
 
 

 

Με αμείωτη ένταση συνεχίζει το οδοιπορικό του στις Κυκλάδες ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Φίλιππος Φόρτωμας. Τελευταία στάση ήταν η Σαντορίνη όπου πραγματοποίησε τριήμερη επίσκεψη (19/21 Ιουνίου).
Στο νησί, ο κ. Φόρτωμας είχε κατ ιδίαν συναντήσεις με στελέχη του νομού, εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων, ενώ είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί αρκετές περιοχές και να συνομιλήσει με εκατοντάδες πολίτες για τα προβλήματα που τους απασχολούν.
Την Παρασκευή το βράδυ, έτυχε θερμής υποδοχής από γαλάζια στελέχη στα νέα γραφεία της ΔΗΜΤΟ του νησιού. Στο χαιρετισμό του, ο κ. Φόρτωμας παρουσίασε εκτενώς τους βασικούς άξονες του σχεδίου της Νέας Δημοκρατίας για την ανάπτυξη των νησιών με έμφαση στον τουρισμό, την γαλάζια οικονομία, το περιβάλλον και τον πρωτογενή τομέα.


Ο υποψήφιος βουλευτής κάλεσε τους Σαντορινιούς σε εγρήγορση ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, σημειώνοντας με νόημα ότι μια ισχυρή λαϊκή νομιμοποίηση στη Νέα Δημοκρατία θα δώσει τη δύναμη στον Κυριάκο Μητσοτάκη για να αναπτύξει ακόμη πιο αποφασιστικά το σχέδιο του για μια δυνατή και αυτοδύναμη Ελλάδα.
Ο κ. Φίλιππος Φόρτωμας ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για τη στήριξη που προσφέρουν στην Παράταξη τόσα χρόνια και τους υποσχέθηκε ότι θα τα πουν ξανά πολύ σύντομα με την ιδιότητα του βουλευτή.
Κλείνοντας την τοποθέτηση του, διαβεβαίωσε τα γαλάζια στελέχη ότι σε λίγες εβδομάδες η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ξεκινά την υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου πλάνου για τα νησιά με έμφαση στα χαρακτηριστικά της νησιωτικοτητας.

(Visited 58 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.