Ιδρύεται παράρτημα Κοινωνικού Παντοπωλείου στην Πάρο – Αυξάνονται συνεχώς οι πολίτες που ζητούν βοήθεια

Newsroom
01/12/2020 13:18
 
 
 

Ομόφωνα αποδεκτή έγινε χθες από το Περιφερειακό Συμβούλιο η εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας – Πρόνοιας – Κοιν. Μέριμνας Κυκλάδων και Επάρχου Πάρου Κώστα Μπιζά για την ίδρυση παραρτήματος Κοινωνικού Παντοπωλείου Π.Ε. Κυκλάδων στην Πάρο.

Η Περιφέρεια λειτουργεί ήδη δύο Κοινωνικά Παντοπωλεία σε Σύρο και Τήνο, ενώ από το 2021 θα λειτουργήσει και ένα επιπλέον στην Πάρο με έδρα το Επαρχείο Πάρου. Ωφελούμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου Πάρου θα είναι οι κάτοικοι της Πάρου και της Αντιπάρου.

Από την πλευρά του, ο κ. Μπιζάς δήλωσε ότι η ίδρυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου στην Πάρο θα ανακουφίσει αρκετούς πολίτες. «Το τελευταίο χρονικό διάστημα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, δεχόμαστε αιτήματα ανθρώπων που πρόσφατα απολύθηκαν από την εργασία τους, ανθρώπων που μέχρι πρόσφατα ζούσαν με δικά τους έσοδα μια αξιοπρεπή ζωή έχοντας τη δυνατότητα να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες της οικογένειάς τους. Με την παραπάνω πρωτοβουλία της Περιφέρειας, αλλά και με την ανιδιοτελή αγάπη και εθελοντική προσφορά των συμπατριωτών μας πιστεύουμε ότι το πρόγραμμα του κοινωνικού παντοπωλείουθα βοηθήσει περισσότερους συνανθρώπους μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μπιζάς.

(φωτό αρχείου)

(Visited 102 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*