Κώστας Μπιζάς: «Προσπάθησα με εργατικότητα να ανταποκριθώ στα καθήκοντα του Αντιπεριφερειάρχη»

Newsroom
19/02/2021 4:49
  •  
  •  
  •  

Ανακοίνωση με αφορμή τις αλλαγές στο διοικητικό σχήμα της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου εξέδωσε ο Έπαρχος Πάρου – Αντιπάρου και (πλέον) Εντεταλμένος Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης & Απασχόλησης Κυκλάδων Κώστας Μπιζάς.

Σε αυτήν, επισημαίνει ότι προσπάθησε «με ειλικρίνεια και εργατικότητα» να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του ως Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Κυκλάδων (θέση που κατείχε για 17 μήνες, δηλαδή από τον Σεπτέμβριο του 2019), με το μεγαλύτερο μέρος της θητείας του να συμπίπτει με την πανδημία του κορωνοϊού.

Επιπλέον, δεν παρέλειψε να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί του.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του κ. Μπιζά:

Σήμερα 19 Φεβρουαρίου 2021 ολοκληρώνονται 17 μήνες που είχα την ευθύνη ως πολιτικός προϊστάμενος των Διευθύνσεων Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Κυκλάδων παράλληλα με τα καθήκοντα του Επάρχου Πάρου – Αντιπάρου.

Σε αυτό το διάστημα προσπάθησα με ειλικρίνεια και εργατικότητα να ανταποκριθώ στα καθήκοντα μου, πάντοτε σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γ. Χατζημάρκο, τον χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γ. Λεονταρίτη, τους Συναδέλφους Περιφερειακούς Συμβούλους αλλά και με τους Διευθυντές και τα Στελέχη των παραπάνω Διευθύνσεων τους οποίους ευχαριστώ για την αγαστή και έντιμη συνεργασία μας.

Την Δευτέρα θα παραδώσω στον Συνάδελφο Έπαρχο Θήρας Χ. Δαρζέντα, σε έναν άξιο και έμπειρο αυτοδιοικητικό παράγοντα των νησιών μας και του εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο του.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γ. Χατζημάρκο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, αναθέτοντας μου την θέση του Αντιπεριφερειάρχη τον Σεπτέμβριο του 2019. Είναι γεγονός ότι η θητεία μου ως Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας συνέπεσε στο μεγαλύτερο μέρος με την πανδημία του covid-19.

Ως Περιφερειακή Αρχή καταβάλαμε κάθε προσπάθεια για να υποστηρίξουμε και να εξοπλίσουμε τις δημόσιες δομές υγείας παρότι δεν είχαμε σχετική αρμοδιότητα. Συγχρόνως, σταθήκαμε δίπλα στις κοινωνικές δομές, στους άπορους συμπολίτες μας και ιδιαίτερα στις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων με συχνές ενημερώσεις για την εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων αλλά και με διενέργεια ελέγχων ώστε να προστατέψουμε την υγεία των διαβιούντων γερόντων.

Για τον παραπάνω λόγο θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης τις Διοικήσεις και τους εργαζομένους των Νοσοκομείων, των Κ.Υ., των Π.Π.Ι. και των Μ.Φ.Η. του Νομού Κυκλάδων.

Συνεχίζω να υπηρετώ τους συμπολίτες μου από την θέση του Επάρχου Πάρου – Αντιπάρου, καθώς και στα παράλληλα νέα μου καθήκοντα του Εντεταλμένου Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης & Απασχόλησης Κυκλάδων.

(Visited 57 times, 1 visits today)