Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Πάρου-Αντιπάρου: «Να ξεκινήσουν αμέσως έλεγχοι με rapid-test στις πύλες εισόδου του νησιού»

limani paros
Newsroom
12/03/2021 11:33
 
 
 

Να παρθούν ουσιαστικές πρωτοβουλίες υγειονομικής θωράκισης της Πάρου ζητά η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Πάρου-Αντιπάρου, καθώς τις τελευταίες μέρες ανακοινώνεται από τον ΕΟΔΥ η ύπαρξη κρουσμάτων covid-19 στο νησί.

Στο πλαίσιο αυτό, η Ο.Μ. ζητά από τη Δημοτική Αρχή, τον Έπαρχο και την Διοικούσα Επιτροπή του Κέντρου Υγείας, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, να ξεκινήσουν την διενέργεια συστηματικών ελέγχων σε όσους έρχονται στην Πάρο και σε περίπτωση εντοπισμού κρουσμάτων να τηρούνται αυστηρά τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ταυτόχρονα, καλεί τους κατοίκους της Πάρου και της Αντιπάρου να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να λαμβάνουν όλα τα μέτρα προστασίας.

Το πλήρες περιεχόμενο του δελτίου Τύπου της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Πάρου-Αντιπάρου:

Με αφορμή τα κρούσματα covid-19 που ανακοινώνονται τις τελευταίες μέρες για το νησί μας από τον ΕΟΔΥ και με δεδομένη την κυβερνητική ανεπάρκεια θωράκισης των νησιών μας από την πανδημία, καλούμε τους κατοίκους της Πάρου και της Αντιπάρου να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να τηρούν τα μέτρα προστασίας.

Κρίσιμο ζήτημα που πρέπει να απασχολήσει όλους μας είναι η έλλειψη συστηματικού ελέγχου στο λιμάνι του Πειραιά και ιδιαίτερα στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος με rapid-test, καθώς επίσης και στις πύλες εισόδου του νησιού, αφού τα όποια κρούσματα όπως αποδεικνύεται είναι εισαγόμενα.

Καλούμε τη Δημοτική Αρχή, τον Έπαρχο και την Δ.Ε. του Κέντρου Υγείας να πάρουν ουσιαστικές πρωτοβουλίες και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ να ξεκινήσουν αμέσως ελέγχους σε όσους έρχονται στο νησί και οσάκις εντοπίζονται περιστατικά covid-19 να εφαρμόζεται αυστηρά η προβλεπόμενη καραντίνα.

(Visited 65 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*