Αναφορά Συρμαλένιου στη Βουλή για ελλείψεις βασικών καταναλωτικών αγαθών σε Πάρο και Αντίπαρο

σούπερ μάρκετ
Newsroom
18/08/2021 16:12
 
 
 

 

Την επιστολή της Αντιπροέδρου της εταιρείας Σαρρής Α.Ε. Μαργαρίτας Σαρρή με θέμα τις ελλείψεις βασικών καταναλωτικών αγαθών στα νησιά της Πάρου και της Αντιπάρου κατέθεσε αναφορά ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Συρμαλένιος.

Σύμφωνα με την επιστολή της κας Σαρρή, για μεγάλο χρονικό διάστημα τα δύο νησιά στερούνται τροφοδότησης βασικών προϊόντων (όπως τροφίμων, εμφιαλωμένων νερών, χυμών και αναψυκτικών) λόγω της αδυναμίας των πλοίων της γραμμής να μεταφέρουν φορτηγά αυτοκίνητα από το λιμάνι του Πειραιά.

Η κατάσταση αυτή έχει ως συνέπεια την προβληματική τροφοδοσία των (τουριστικών και όχι μόνο) επιχειρήσεων σε Πάρο και Αντίπαρο, με τις πωλήσεις να κάνουν «βουτιά» και τους περισσότερους επισκέπτες να αποχωρούν δυσαρεστημένοι αφού δεν μπορούν να βρουν ούτε νερό.

Η κα Σαρρή προτείνει την πραγματοποίηση έκτακτων δρομολογίων για τη μεταφορά φορτηγών οχημάτων, ούτως ώστε να ξεπεραστεί το πρόβλημα που έχει μετατρέψει τα άδεια ράφια και τους άδειες αποθήκες σε καθημερινό φαινόμενο.

Σημειώνεται ότι η επιστολή είχε ως αποδέκτες τον πρωθυπουργό Κυριάκο Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη, τον Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη και τους βουλευτές του Νομού Κυκλάδων.

H επιστολή της κας Σαρρή:

(φωτό αρχείου)

(Visited 341 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*