Περιφέρεια Ν. Αιγαίου: Ανακοίνωσε το πρόγραμμα του Ράλλυ Νήσων του ΣΙΣΑ στη Σύρο

Newsroom
19/05/2022 15:35
 
 
 

 

Την Παρασκευή 20 Μαΐου (το πρωί) αναμένονται στη Σύρο τα πληρώματα που θα πάρουν μέρος στο Ράλλυ Νήσων του Συλλόγου Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων.

Το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η υποδοχή των αγωνιζομένων, καθώς και ο τεχνικός και διοικητικός έλεγχος μπροστά από το Δημαρχείο Ερμούπολης στην πλατεία Μιαούλη στις 19:00. Μετά τον τεχνικό έλεγχο θα ακολουθήσει υποδοχή των πληρωμάτων στο κτίριο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην πλατεία Τσιροπινά.

Το Σάββατο 21/5 στις 13:00 θα δοθεί η εκκίνηση από την πλατεία Μιαούλη. Ο αγώνας θα περάσει από όμορφες διαδρομές και χωριά του νησιού, όπως: Ερμούπολη, Επισκοπειό, Κίνι, Δανακό, Ποσειδωνία, Βάρη, Σαν Μιχάλη, Λαζαρέτα, Μάννα και Γαλησσά.

Η δεξίωση απονομής επάθλων έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα του Σαββάτου και μετά οι συμμετέχοντες θα είναι ελεύθεροι να διασκεδάσουν στο νησί.

Η Κυριακή είναι ελεύθερη μέρα, όπως αρμόζει σε μία τέτοια εκδήλωση και η επιστροφή θα πραγματοποιηθεί αργά το μεσημέρι ή όποτε επιθυμεί το κάθε πλήρωμα.

Όσοι θέλουν να πάρουν μέρος στον αγώνα, μπορούν να βρουν σχετικές πληροφορίες και να δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα του ΣΙΣΑ www.sisa.gr.

Σε σχετική δήλωσή του ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης ανέφερε:
«Υποδεχόμαστε με χαρά στο φιλόξενο νησί μας τα 70 και πλέον πληρώματα των σπορ αγωνιστικών αυτοκινήτων, τα οποία θα συμμετάσχουν στο Ράλλυ Σύρου. Είμαι βέβαιος ότι οι Συριανοί θα απολαύσουν ένα μοναδικό αγωνιστικό θέαμα και ότι τα οφέλη από αυτήν την αθλητική διοργάνωση, η οποία γίνεται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου θα είναι μεγάλα για τη Σύρο και το Νότιο Αιγαίο».

(Visited 137 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*