Έφτασαν στη Σύρο τα πληρώματα των ιστορικών σπορ αυτοκινήτων για το Ράλλυ Νήσων

Newsroom
20/05/2022 15:28
 
 
 

 

Στη Σύρο μετέβησαν σήμερα το πρωί 20 Μαΐου τα πληρώματα των εντυπωσιακών ιστορικών ΣΠΟΡ αυτοκινήτων που θα λάβουν μέρος στο Ράλλυ Νήσων που διοργανώνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με τον Σύλλογο Ιδιοκτητών ΣΠΟΡ Αυτοκινήτων (ΣΙΣΑ), κατακλύζοντας με χρώμα το λιμάνι του νησιού.

Το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η υποδοχή των αγωνιζομένων, καθώς και ο τεχνικός και διοικητικός έλεγχος μπροστά από το Δημαρχείο Ερμούπολης στην πλατεία Μιαούλη στις 19:00. Αμέσως μετά τον τεχνικό έλεγχο θα ακολουθήσει υποδοχή των πληρωμάτων με ένα πάρτι καλωσορίσματος που θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην πλατεία Τσιροπινά.

Αύριο, Σάββατο 21 Μαΐου στις 13:00 θα δοθεί η εκκίνηση του αγώνα από την πλατεία Μιαούλη. Τα αυτοκίνητα θα κατακλύσουν όμορφες διαδρομές της Σύρου με πρώτη αυτήν προς Επισκοπειό, Πάγο, Δανακό, Ποσειδωνία και Μάννα. Στη συνέχεια τα αυτοκίνητα θα επιστρέψουν στην Ερμούπολη με κατεύθυνση προς Άνω Σύρο και Σαν Μιχάλη. Η τελευταία διαδρομή περνά από Λαζαρέττα, Βάρη, Μέγα Γιαλό, Ποσειδωνία, Δανακό και Γαλησσά. Τα αυτοκίνητα θα τερματίσουν στην πλατεία Μιαούλη στις 18:30.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του αγώνα δεν θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (κλείσιμο των δρόμων) και ως εκ τούτου ζητείται η κατανόηση και συνεργασία των οδηγών.

Το βράδυ του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί δεξίωση απονομής επάθλων.

(Visited 132 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*