Διεξαγωγή Παγκόσμιου Συνεδρίου Επαγγελματιών Φωτογράφων στη Σύρο το 2020

Άκης Αξαόπουλος
10/05/2019 14:02
 
 
 
Την αρωγή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη διοργάνωση διήμερου Παγκόσμιου Συνεδρίου Επαγγελματιών Φωτογράφων στα τέλη Απριλίου του 2020 ζήτησε η αμερικανική εταιρεία “Fearless Photographers”, αίτημα το οποίο έγινε δεκτό από την περιφερειακή αρχή.
Για τον σκοπό αυτό, ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης συναντήθηκε με την εκπρόσωπο της εταιρείας κα Έλενα Χαραλαμπάκη, με την οποία συζήτησε τις προοπτικές αυτής της συνεργασίας, καθώς και το πώς μπορεί να συνδράμει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στην επιτυχία της διοργάνωσης.
Στο Συνέδριο αναμένεται να συμμετέχουν περίπου 300 επαγγελματίες φωτογράφοι γάμου από όλο τον κόσμο, οι οποίοι θα βρεθούν στη Σύρο στις 28 και 29 Απριλίου 2020, στο πλαίσιο διεξαγωγής της ετήσιας συνάντησης τους που κάθε χρόνο φιλοξενείται σε διαφορετική χώρα.
«Η διεξαγωγή του Συνεδρίου αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία προβολής της Σύρου και του Νοτίου Αιγαίου σε παγκόσμιο επίπεδο, μέσα από τον φωτογραφικό φακό – και όχι μόνο – διεθνώς καταξιωμένων επαγγελματιών του χώρου. Η Περιφερειακή Αρχή αποδέχθηκε το αίτημα της εταιρείας “Fearless Photographers” και θα συνδράμει σε όλα τα επίπεδα για την επιτυχία του παγκόσμιου αυτού συνεδρίου, στο πλαίσιο της προώθησης και ανάπτυξης εναλλακτικών μορφών τουρισμού (όπως ο συνεδριακός), καθώς και της περαιτέρω αναβάθμισης του τουριστικού προϊόντος του Νοτίου Αιγαίου. Με στοχευμένες ενέργειες και συστηματική δουλειά, έχουμε καταφέρει να ανεβάσουμε την Περιφέρεια μας στο βάθρο των νικητών και έτσι σκοπεύουμε να συνεχίσουμε» δήλωσε σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων.
(Visited 55 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*