Τηλεδιάσκεψη του Μητρώου Στελεχών Νοτίου Αιγαίου της ΝΔ με θέμα τις ελληνοτουρκικές σχέσεις

Newsroom
11/12/2020 23:50
 
 
 

 

Με τη συμμετοχή του Βουλευτή Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας και Καθηγητή Διεθνών Σχέσεων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο συνεδρίασε διαδικτυακά την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου το Μητρωο Πολιτικών Στελεχων Νοτίου Αιγαίου της Νέας Δημοκρατίας σε μια άκρως σημαντική για τη χώρα ημέρα αναμένοντας τις εξελίξεις της Συνόδου Κορυφής.

Ο κ. Δημήτρης Καιρίδης αφού ευχαρίστησε τη Γενική Συντονίστρια του Μητρώου, Ελένη Μαυρόγαλου, για την πρόσκληση εξέφρασε την ικανοποίηση του που βρίσκεται ανάμεσα σε όσους κυριολεκτικά φυλάνε Θερμοπύλες και τόνισε πρωτίστως ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη της Χώρας και ότι ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την πολιτική που έχει χαράξει από την πρώτη στιγμή της διακυβέρνησης του με τη διαχείριση της κρίσης στα σύνορα του Έβρου έως σήμερα, έχει επιδείξει πρωτοφανή σοβαρότητα και υπευθυνότητα κερδίζοντας την εκτίμηση της διεθνούς κοινότητας.

Περαιτέρω, αφού απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των Στελεχών του Μητρώου σχετικά με τα ελληνοτουρκικά ζητήματα και την τουρκική προκλητικότητα επεσήμανε ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει καταφέρει να θέσει στην ατζέντα των ευρωπαίων ηγετών το θέμα της Τουρκίας και να καταστήσει σαφές ότι το πρόβλημα είναι κυρίως ευρωτουρκικό.

Παράλληλα στην τηλεδιάσκεψη του Μητρώου συμμετείχαν νεοεισαχθέντα μέλη του Μητρώου Νοτίου Αιγαίου που προέβησαν σε εγγραφή το τελευταίο χρονικό διάστημα τόσο από Κυκλάδες όσο κι από Δωδεκάνησα.

Στην τηλεδιάσκεψη με τη συμμετοχή των ακόλουθων στελεχών του Μητρώου Νοτίου Αιγαίου:

Στάθης Πολυκρέτης, Χριστόφορος Χαρίσης, Νικήτας Μόσχος, Νίλουφερ Τλε, Κατερίνα Διακίδη – Κώστα, Γιώργος Καντής, Σεβαστή Σκιαθίτη, Αντρέα Γιαννακόπουλο, Παναγιώτη Δαμακίδη, Γιάννης Τζαβελάκος, Νίκος Σιδερής, Φραντζέσκος Καλλιβρούσης, και των νέων, Βιβή Παπαδοπούλου, Ευδοκία Κατσάνη, Νικήτας Τσαμπαλάκης, Πέτρος Ραουζαίος, Σπύρος Ψαρρός, Μαρία Λεγάκη, Αλέξανδρος Σιδερής και Ιουλιανός Σαντοριναίος δόθηκε μια εκτενής ενημέρωση από την κ. Ελένη Μαυρόγαλου για τις επικείμενες ψηφιακές εκδηλώσεις και συνάμα ανταλλάχθηκαν προτάσεις και ιδέες για νέες πρωτοβουλίες από το Μητρώο με θετικό αποτύπωμα στις τοπικές κοινωνίες των νησιών.

Η συνάντηση ανανεώθηκε για την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου όπου το Μητρώο Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με τη Γραμματεία Παραγωγικών Φορέων της ΝΔ διοργανώνουν την ειδική ψηφιακή εκδήλωση με θέμα «Έξυπνες πόλεις – ‘Εξυπνα νησιά» παρουσία του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Γρήγορη Ζαριφόπουλου.

(Visited 59 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*