Νάξος: Απόδοση τιμών στην Ειρήνη Κονιτοπούλου και δωρεάν παραχώρηση τάφου αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο

Newsroom
31/03/2022 16:38
 
 
 

 

Την απόδοση τιμών στην Ειρήνη Κονιτοπούλου Λεγάκη που έφυγε από τη ζωή, τα ξημερώματα της Τρίτης και δωρεάν παραχώρηση τάφου στο κοιμητήριο της Κοινότητας Κινιδάρου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, αποφάσισε στη σημερινή, διά περιφοράς έκτακτη συνεδρίαση, το δημοτικό συμβούλιο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Όπως μεταξύ άλλων ομόφωνα αποφασίστηκε, θα παραχωρηθεί δωρεάν τάφος στο κοιμητήριο της Κοινότητας Κινιδάρου, ως ένδειξη τιμής και αναγνώρισης της προσφοράς της ενώ κεντρική οδός της Χώρας Νάξου θα ονομαστεί σε οδό «Ειρήνης Κονιτοπούλου -Λεγάκη».

Η ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου:

1. Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια του στην οικογένεια της θανούσης.

2. Να κυματίζει μεσίστια η σημαία στο Δημαρχιακό Μέγαρο και στο Κατάστημα της Κοινότητας Κινιδάρου, τόπο καταγωγής της θανούσης, μέχρι και την ημέρα της εξοδίου ακολουθίας.

3. Την κατάθεση στεφάνου εις μνήμη της αποβιωσάσης.

4. Την ονομασία κεντρικής οδού της πόλεως Νάξου του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων σε οδό «Ειρήνης Κονιτοπούλου -Λεγάκη».

5. Τη δωρεάν παραχώρηση τάφου στο κοιμητήριο της Κοινότητας Κινιδάρου Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, ως ένδειξη τιμής και αναγνώρισης της προσφοράς της.

6. Να επιδοθεί το παρόν στην οικογένεια της θανούσης.

7. Να αναρτηθεί η παρούσα απόφαση στην ιστοσελίδα του Δήμου και να σταλεί στον τοπικό τύπο και στα ηλεκτρονικά μέσα ΜΜΕ.

(Visited 4.039 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*