Στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Αγίου Νικοδήμου ο Γιάννης Βρούτσης

Άγιος Νικόδημος, Νάξος
Newsroom
14/07/2022 14:57
 
 
 

 

Τετραήμερη περιοδεία στα νησιά της Νάξου, της Πάρου και της Αντιπάρου θα πραγματοποιήσει ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Κυκλάδων ΝΔ κ. Γιάννης Βρούτσης.

Σήμερα Πέμπτη 14 Ιουλίου θα μεταβεί στη Νάξο όπου θα εκπροσωπήσει τη ΝΔ στις προγραμματισμένες θρησκευτικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται με την ευκαιρία του εορτασμού του Αγίου Νικοδήμου Νάξου, πολιούχου του νησιού. Οι εκδηλώσεις θα γίνουν στον Ιερό Ναό Αγίου Νικοδήμου Χώρας Νάξου, όπου θα χοροστατήσουν οι Σεβασμιότατοι Μητροπολίτες Νέας Ιωνίας, Φιλαδέλφειας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ, Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. Αμφιλόχιος και Παροναξίας κ. Καλλίνικος.

Εν συνεχεία, το Σάββατο και την Κυριακή 16 και 17 Ιουλίου 2022 θα επισκεφθεί διαδοχικά σε Αντίπαρο και Πάρο, όπου θα παραστεί σε προγραμματισμένες θρησκευτικές εκδηλώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Παροναξίας, με την ευκαιρία του εορτασμού της Αγίας Μαρίνας Αντιπάρου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του θα μεταβεί, επίσης, και στον Κώστο της Πάρου, όπου θα παραστεί σε ανάλογες εορταστικές εκδηλώσεις για την Αγία Μαρίνα.

(Visited 429 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.