Αγροτικός Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός Νάξου: Διαμαρτυρία στον Alpha για ψευδή είδηση

Αγροτικός Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός
Newsroom
29/07/2023 21:29
 
 
 

 

Τη διαμαρτυρία του εκφράζει με επιστολή του στην τηλεόραση του Alpha ο Αγροτικός Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός Νάξου σχετικά με αναληθή αναφορά του καναλιού για την πυρκαγιά που ξέσπασε στη Νάξο στις 14 Ιουλίου.

Ο Αγροτικός Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός τονίζει ότι η είδηση που μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ότι «την φωτιά την προκάλεσε μελισσοκόμος καθώς κάπνιζε τα μελίσσια του» είναι ψευδής αφού η φωτιά σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της πυροσβεστικής προκλήθηκε από «έναν ηλικιωμένο, από αμέλεια σε γεωργική έκταση στην περιοχή Κεραμωτή».

Σύμφωνα με το Συνεταιρισμό «τόσο από τα στοιχεία του δελτίου Τύπου της πυροσβεστικής υπηρεσίας, όσο και από το ίδιο το κλιμάκιο της πυροσβεστικής υπηρεσίας Νάξου, μας διαβεβαιώνουν ότι την πυρκαγιά δεν την προκάλεσε μελισσοκόμος».

«Ο άγνωστος για εμάς λόγος που έγινε αυτή η αναφορά από την τηλεοπτικό σας σταθμό, είναι δυσνόητος και προκαλεί σοβαρότατο ζήτημα στην τοπική κοινωνία. Επίσης η ψευδής αυτή είδηση προκαλεί πρόβλημα τόσο στους μελισσοκόμους του νησιού μας όσο και σε ολόκληρο τον Ελληνικό μελισσοκομικό κλάδο» αναφέρει ο Αγροτικός Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός Νάξου.

Καταλήγοντας στην επιστολή προς τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha αναφέρει:
«Σας παρακαλούμε πολύ να ανακαλέσετε, να απολογηθείτε και να αποκαταστήσετε την αλήθεια».

Η επιστολή διαμαρτυρίας:

Η επίσημη ανακοίνωση της Πυροσβεστικής για την πρόκληση της πυρκαγιάς στην Κεραμωτή:

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 2.715 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*