Κυνίδαρος Νάξου: Δεκαέξι δέντρα κόπηκαν από «τρομοκράτες της υπαίθρου», δεκαέξι δέντρα ξαναφυτεύτηκαν!

Newsroom
14/06/2021 14:10
 
 
 

 

Όλοι θυμόμαστε την ιστορία με τα δεκαέξι δέντρα που έκοψαν ασυνείδητοι (που ποτέ δεν τιμωρήθηκαν για την πράξη τους) πριν από 9 περίπου μήνες…

Το περιστατικό συνέβη στον Κυνίδαρο Νάξου όπου ένα πρωινό ηλικιωμένος αγρότης του χωριού βρέθηκε μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα όταν πήγε να επισκεφτεί το περιβόλι του και είδε κομμένα και κατεστραμμένα δεκαέξι δέντρα εσπεριδοειδών!

Όπως καταγγέλθηκε στο naxostimes.gr, θρασύτατοι και θρασύδειλοι «άγνωστοι» μέσα σε μια νύχτα διέλυσαν το περιβόλι του Κυνιδαριώτη αγρότη, κόβοντας κατάριζα λεμονιές, πορτοκαλιές και μανταρινιές καταστρέφοντας την περιουσία που δημιουργήθηκε με ιδρώτα και κόπο τα τελευταία 15 χρόνια.
Ο ηλικιωμένος αγρότης όμως δεν τα έβαλε κάτω… στη θέση των κατεστραμμένων δέντρων φύτεψε νέα δέντρα και περιμένει καρτερικά να μεγαλώσουν και πάλι και να δώσουν τους καρπούς τους.

«Όλοι ξέρουν και κανείς δεν μιλάει, δε λένε τίποτα… Θέλουμε να δούμε αν αυτοί οι θρασύδειλοι θα έχουν ξανά τα κότσια να κόψουν και πάλι τα δέντρα…» σημειώνει αγρότης στο naxostimes.gr.

«Είναι λυπηρό να προσπαθούν οι «τρομοκράτες της υπαίθρου» να τα βάζουν με ένα ηλικιωμένο ζευγάρι με πολλά προβλήματα υγείας καταστρέφοντας τα δέντρα από το περιβόλι τους… κόποι μιας ζωής. Ακόμα πιο λυπηρό που οι ένοχοι δεν τιμωρούνται» προσθέτει.

Ωστόσο, σύμφωνα με την καταγγελία στο naxostimes.gr, το περιστατικό δεν είναι μεμονωμένο αφού έχουν καταγραφεί και άλλα παρόμοια, όπως κόψιμο ελαιόδεντρων, ξερίζωμα ζαρζαβατικών αλλά και δηλητηριασμοί ζώων, γεγονότα που δημιουργούν ένα κλίμα εκφοβισμού και τρομοκρατίας στο χωριό της Νάξου.

Οι κάτοικοι είναι τρομοκρατημένοι και κανένας δε μιλάει φοβούμενος ότι το κτήμα ή τα ζώα του θα είναι τα επόμενα που θα καταστραφούν αφού ο τρόπος δράσης των επιτήδειων φανερώνει ότι πρόκειται για άτομα εκδικητικά.

Δείτε τα κατεστραμμένα δέντρα:

καταστροφή δέντρων Κυνίδαρος Νάξου καταστροφή δέντρων Κυνίδαρος Νάξου καταστροφή δέντρων Κυνίδαρος Νάξου καταστροφή δέντρων Κυνίδαρος Νάξου

(Visited 922 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*