Άγγελος Ανανίας για το εξεταστικό κέντρο της Αμοργού: «Τελικά η βλακεία νίκησε!»

admin
16/05/2016 2:14
  •  
  •  
  •  

Τα… συγχαρητήρια του στους καρεκλοκένταυρους του υπουργείου Παιδείας για… «τη σταθερή και αταλάντευτη στάση τους» να καταργήσουν το εξεταστικό κέντρο στην Αμοργό, στέλνοντας τα παιδιά και τις οικογένειες τους στη Νάξο την περίοδο των εξετάσεων, εξέφρασε με νέα ανακοίνωση του ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου Δια Βίου Μάθησης Άγγελος Ανανίας.

«Οι καρεκλοκένταυροι του Υπουργείου Παιδείας δεν αντιστάθηκαν τελικά στον πειρασμό να επιβεβαιώσουν τους εαυτούς τους. Η βλακεία νίκησε!» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του κ. Ανανία, η οποία συνεχίζει ως εξής:

«Παρότι επισημάναμε έγκαιρα τι σημαίνει για τους μαθητές της Αμοργού ο αιφνιδιασμός τους με την κατάργηση του εξεταστικού κέντρου στο νησί τους, λίγες μόνο μέρες πριν ξεκινήσουν οι πανελλαδικές εξετάσεις, επέμειναν στην… εμπνευσμένη απόφασή τους και έστειλαν τα παιδιά και τις οικογένειές τους στη Νάξο για την περίοδο των εξετάσεων. 

Κατόπιν αυτής της σταθερής και αταλάντευτης στάσης που επέδειξαν, προσηλωμένοι σε ό,τι πιο αντιεκπαιδευτικό και απορρυθμιστικό για την Παιδεία στον ευαίσθητο νησιωτικό χώρο, δεν μπορούμε παρά να τους εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας! Και εις ανώτερα (κλιμάκια ανοησίας)!».

Ειδήσεις: Μικρές Κυκλάδες

(Visited 11 times, 1 visits today)