«ILF ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ»: Απάντηση σε καταγγελία για ξενοδοχείο στο Κουφονήσι

Newsroom
18/04/2024 11:15
 
 
 

 

Δελτίο Τύπου της ιδιωτικής κεφαλαιουχικής εταιρείας με την επωνυμία «ILF ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», με Α.Φ.Μ. 801001094 και αρ. Γ.Ε.ΜΗ. 146690002000, νομίμως εκπροσωπούμενης.

Η εταιρεία μας διατηρεί ξενοδοχειακή επιχείρηση με την ονομασία ‘’Utopia’’ και με έδρα την πρωτεύουσα της Νήσου Κουφονήσια.

Σε ανάρτηση στην ειδησεογραφική ιστοσελίδας σας, στις 04/04/2024 δημοσιεύθηκε το άρθρο με τίτλο ‘’Κουφονήσι-Καταγγελία : Παράνομες δραστηριότητες γνωστού ομίλου επιχειρήσεων’’, του οποίου το περιεχόμενο είναι απολύτως ψευδές, συκοφαντικό και ανυπόστατο.

Στο άρθρο αυτό αναδημοσιεύεται μια ανακοίνωση-καταγγελία κάποιων ατόμων, τα οποία δήθεν φαίνεται ότι εκπροσωπούν τη Δημοτική Κοινότητα Κουφονησίου, κάτι το οποίο η ίδια η Κοινότητα Κουφονησίων διαψεύδει κατηγορηματικά στην από 05/04/2024 δημοσίευσή της στον λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης (facebook), στην οποία διαχωρίζει ρητά και κατηγορηματικά τη θέση της και δηλώνοντας ότι ουδεμία σχέση με τέτοιου είδους δημοσιεύσεις έχει, εφιστά δε την προσοχή στον κόσμο, ώστε να μην παραπλανηθεί από τέτοια δημοσιεύματα.

Οι συντάκτες λοιπόν αυτής της ανακοίνωσης, είναι άτομα, που με παραπλανητικό και καταχρηστικό τρόπο χρησιμοποιούν την ονομασία του Δ.Σ. Κοινότητας Κουφονησίων με μοναδικό κίνητρό τους να σπιλώσουν τη φήμη του ξενοδοχείου μας, γεγονός, που θα έπρεπε προφανώς να ελεγχθεί από εσάς πριν προβείτε στην δημοσίευση της.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και όλων αυτών των ψευδών δηλώσεων, ως μισθωτές του ξενοδοχείου με την ονομασία ‘’Utopia’’, διαψεύδουμε κατηγορηματικά το δημοσίευμα αυτό.

Συγκεκριμένα, δηλώνουμε αναντίρρητα ότι όλες οι ενέργειές μας στο ξενοδοχείο αυτό είναι καθόλα νόμιμες, καθώς διαθέτουμε σχετική άδεια λειτουργίας, καταβάλουμε όλους τους απαιτούμενους φόρους και το ξενοδοχείο μας διαθέτει αξιολόγηση τριών αστέρων, χωρίς ποτέ να έχουμε «προσθέσει» εμείς κάποιο αστέρι στην αξιολόγηση.

Επίσης ουδέποτε μεταφέραμε με παράνομο τρόπο πράγματα των ιδιοκτητών σε ακατάλληλο χώρο, καθώς δεν άπτεται της αρμοδιότητας μας η αποβολή των πρώην ιδιοκτητών και δεν έχουμε προβεί σε παράνομες πράξεις σε καμία περίπτωση.

Πρέπει δε να επισημάνουμε ότι οι τεχνικές εργασίες μας στο ξενοδοχείο μας συνεχίζονται κανονικά και σύμφωνα πάντα με την κείμενη πολεοδομική νομοθεσία και ετοιμαζόμαστε να λειτουργήσουμε το ξενοδοχείο μας με σεβασμό στο περιβάλλον και στο Νησί.

Επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας και ζητούμε να διαγραφεί το συγκεκριμένο άρθρο από τον ιστότοπό σας και να δημοσιευθεί το παρόν δελτίο τύπου μας προς αποκατάσταση της αλήθειας της υστεροφημίας της εταιρείας μας.

Εκ του πληρεξούσιου δικηγόρου της μισθώτριας εταιρείας του ως άνω ξενοδοχείου

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 104 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*