Η «Νησιωτική Πολιτεία» για τις αφαλατώσεις σε Κουφονήσι και Σχοινούσα: «Ο δήμαρχος αντί να πανηγυρίζει, καλό θα ήταν να παίρνει παραδείγματα»

admin
04/01/2015 13:46
 
 
 

Με αφορμή τη λειτουργία των αφαλατώσεων σε Κουφονήσι και Σχοινούσα,

η παράταξη του κ. Μαϊτού «Νησιωτική Πολιτεία» άσκησε κριτική στη δημοτική αρχή, υποστηρίζοντας ότι οικειοποιείται έργα άλλων φορέων, μιας και τα συγκεκριμένα έργα είναι «σχεδιασμένα και χρηματοδοτημένα από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου στο σύνολο τους».

«Ο κ. δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, καλό θα ήταν να παίρνει παραδείγματα, για το πώς σχεδιάζονται και υλοποιούνται έργα πνοής για τα νησιά  μας, σε αντίθεση με όσα πράττει ο ίδιος» αναφέρεται στην ανακοίνωση, το πλήρες περιεχόμενο της οποίας έχει ως εξής:
Επιτέλους, δύο έργα ζωής για τις Μικρές Κυκλάδες όπως είναι αυτά των αφαλατώσεων στο Κουφονήσι και στη Σχοινούσα, γίνονται πραγματικότητα.
Σχεδιασμένα και χρηματοδοτημένα από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο σύνολο τους, μπορούν να δώσουν ουσιαστικές λύσεις στο πρόβλημα των δύο νησιών.
Ο κ. δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, αντί να πανηγυρίζει και να οικειοποιείται ως συνήθως έργα άλλων φορέων, καλό θα ήταν να παίρνει παραδείγματα, για το πώς σχεδιάζονται και υλοποιούνται αναπτυξιακά έργα, έργα πνοής για τα νησιά  μας, σε αντίθεση με όσα πράττει ο ίδιος.
Μια ματιά στον προϋπολογισμό που ο ίδιος και η παράταξη του κατέθεσε και ψήφισε προ ολίγων ημερών θα πείσει και τον πλέον δύσπιστο.
(Visited 28 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.