Συναγερμός στο «Blue Star Delos»: 27 Γάλλοι ύποπτοι για κορωνοϊό

blue star delos 22 12 2017 1
Άκης Αξαόπουλος
19/10/2020 23:30
 
 
 

 

Συναγερμός στις υγειονομικές αρχές σήμανε αργά το βράδυ της Δευτέρας για 27 Γάλλους τουρίστες που επιστρέφουν στον Πειραιά από τη Σαντορίνη με το πλοίο «Blue Star Delos».

Ανάμεσα στους 27 Γάλλους υπάρχει ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού.

Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες του naxostimes.gr πρόκειται για γκρουπ Γάλλων με 24 μαθητές και 3 συνοδούς. Η μία από τους συνοδούς ειδοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς τη Σαντορίνη, το πρωί της Δευτέρας, ότι το τεστ για τον Covid-19 που έκανε στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” ήταν θετικό.

Στο πλοίο σήμανε συναγερμός και η Γαλλίδα απομονώθηκε σε καμπίνα. Το ίδιο και οι υπόλοιποι 26 από το γκρουπ. Όπως είναι φυσικό οι Γάλλοι δεν αποβιβάστηκαν στη Σαντορίνη.

Παρέμειναν στο πλοίο (μέσα στις καμπίνες) και σε λίγο καταφθάνουν στον Πειραιά.

Στον Πειραιά σπεύδει κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και ασθενοφόρα καθώς όλοι οι Γάλλοι υπήκοοι θα μεταφερθούν σε ξενοδοχείο καραντίνας.

Να σημειωθεί ότι το πλοίο πραγματοποίησε κανονικά το δρομολόγιο του από Πειραιά-Πάρο-Νάξο-Σαντορίνη και επιστροφή με τους Γάλλους απομονωμένους σε καμπίνες.

(Visited 1.577 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.