ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Άνδρου: Διαδικτυακή εκδήλωση για την ακρίβεια στα νησιά

Newsroom
09/02/2022 13:04
 
 
 

Ανοιχτή πολιτική συζήτηση με θέμα «Ακρίβεια & Νησιωτική Πραγματικότητα» διοργανώνει Πέμπτη 10 Φλεβάρη 2022 στις 18:30 η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Άνδρου.

Ομιλητές της εκδήλωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, θα είναι οι Τρύφων Ζ. Αλεξιάδης (Αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομικών) και Νεκτάριος Σαντορινιός (Τομεάρχης Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής).

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από τις σελίδες της Νομαρχιακής Επιτροπής Κυκλάδων και της Οργάνωσης Μελών Άνδρου από το Facebook.

Η σχετική ανακοίνωση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Άνδρου αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη παρακολουθεί “ανέμελη” την ακρίβεια να καλπάζει, αδιαφορεί για τους προϋπολογισμούς των νοικοκυριών και οδηγεί (εξαιτίας είτε της αδιαφορίας, είτε της ανικανότητάς της να χειριστεί κρίσιμες καταστάσεις) σε αδιέξοδο τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Τα νησιά των Κυκλάδων και μαζί με αυτά και η Άνδρος δεν μένουν προφανώς στο απυρόβλητο. Αντίθετα, η ανεξέλεγκτη άνοδος στα καύσιμα, έχει πολλαπλάσια αρνητικά αποτελέσματα για την τσέπη όλων μας και στα πρατήρια καυσίμων και στα ράφια των εμπορικών καταστημάτων, κάνοντας ακόμη δυσκολότερη τη ζωή στο νησί! Επιπλέον, είναι βέβαιο ότι η ακρίβεια θα επηρεάσει αρνητικά και το τουριστικό προϊόν του νησιού, καθώς αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα συγκράτησης των τιμών, οι επιχειρηματίες δεν θα μπορούν να απορροφήσουν τις ανεξέλεγκτα αυξανόμενες τιμές».

 

(Visited 54 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.