Τριήμερη περιοδεία Βρούτση στην Τήνο για τον εορτασμό της Αγίας Βαρβάρας

Newsroom
02/12/2022 22:05
 
 
 

 

Τριήμερη περιοδεία στο νησί της Τήνου θα πραγματοποιήσει ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ κ. Γιάννης Βρούτσης, εκπροσωπώντας τη Βουλή στις θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Αγίας Βαρβάρας, στον Ι.Ν. Αγίας Βαρβάρας (περιοχή Σμόβολο Τήνου).

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νησί, ο κ. Βρούτσης θα επισκεφθεί τη Χώρα της Τήνου, καθώς και τις περιοχές Στενή, Πύργος και Καλλονή, όπου θα συνομιλήσει με φίλους και κατοίκους. Ειδικότερα, στον Πύργο Τήνου, θα συναντηθεί με τον Αντιδήμαρχο κ. Ν. Τριανταφύλλου, καθώς και με τα μέλη της Τοπικής Κοινότητας Πανόρμου.

Επιπλέον, θα συναντηθεί με την Έπαρχο – Αντιπεριφερειάρχη κα Αναστασία Δεληγιάννη, ενώ θα επισκεφθεί το Δήμο Τήνου, το Α.Τ. Τήνου, το Λιμεναρχείο, την Πυροσβεστική και το Κέντρο Υγείας Τήνου, όπου θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο κ. Γ. Βασιλάκη και την Επιστημονική Διευθύντρια κα Μαρία Σουράνη (Παιδίατρο).

Ο κ. Βρούτσης θα συναντηθεί, επίσης, με τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού κ. Ιωάννη Κελαδίτη, τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κ. Ανδρέα Τσιμέκη, τον Πρόεδρο της ΔΗΜ. Τ.Ο. Ν.Δ. Τήνου κ. Αργύριο Δεσύπρη και τα μέλη της Τοπικής.

(Visited 110 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*