Κατερίνα Γιαννακά: «Πάμε κάλπη στις 25 Ιουνίου, με αποφασιστικότητα και τόλμη»

Newsroom
29/05/2023 20:56
 
 
 

 

Της Κατερίνας Γιαννακά, μέλος της ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου έχουμε χρέος, να πορευτούμε όλοι μαζί, με μπροστάρη τον Πρόεδρο μας Αλέξη Τσίπρα, σαν μια γροθιά, για να πείσουμε τους πολίτες να μας εμπιστευτούν ως τη μόνη κυβερνητική δύναμη, που έχει λύσεις για τα προβλήματα του τόπου και όχι ως κόμμα διαμαρτυρίας.

Στις 25 Ιουνίου πάμε κάλπη, γιατί δεν κρίνεται η απλή αναλογική, αλλά η συνέχιση μιας αλαζονικής, φιλελεύθερης δεξιάς πολιτικής χωρίς επιστροφή, γιατί κρίνονται: Το μεταφορικό ισοδύναμο, το υγειονομικό ισοδύναμο, η δημόσια παιδεία, ο Πολιτισμός, τα εργασιακά δικαιώματα, η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, η βιώσιμη ανάπτυξη, η ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους και η προστασία της πρώτης κατοικίας, ο βιώσιμος τουρισμός, η ενέργεια, το περιβάλλον.

Στις 25 Ιουνίου πάμε κάλπη με σημαία το κυβερνητικό μας πρόγραμμα, για μια κοινωνία δίκαιη, δημοκρατική, χωρίς ανισότητες, αποκλεισμούς και αδικίες, για να κάνουμε πράξη στα νησιά μας τη «Νησιωτικότητα».

Στις 25 Ιουνίου πάμε κάλπη και δίνουμε τη μάχη απέναντι στη δεξιά, για να μην επιτρέψουμε την κυριαρχία ενός αυταρχικού καθεστώτος, ενός Πρωθυπουργού – ηγεμόνα.

Χρέος δικό μας, του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αλλά και κάθε δημοκρατικού πολίτη, είναι να δώσουμε με αποφασιστικότητα τη μάχη των εκλογών, ώστε να αποτρέψουμε την εφιαλτική προοπτική μιας παντοδύναμης και ανεξέλεγκτης Δεξιάς.

Το «μαζί» είναι η δύναμή μας, για να επιστρέψει η ελπίδα στη ζωή μας.
Στις 25 Ιουνίου πάμε κάλπη για να αναμετρηθούμε με τη Δεξιά.

Καίτη Γιαννακά μέλος της Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις 

(Visited 113 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*