Κυκλάδες: Έρευνα σε σπίτι διοικητή αστυνομίας για κλεμμένα διαβατήρια

Άκης Αξαόπουλος
08/08/2022 20:36
 
 
 

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται τις τελευταίες 15 ημέρες μεγάλη έρευνα των «Αδιάφθορων» μετά από προκαταρκτική που διέταξε η Εισαγγελία και αφορά σε κλεμμένα διαβατήρια τουριστών τα οποία καταλήγουν σε κυκλώματα διακίνησης μεταναστών.

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε έφοδος και σε σπίτι διοικητή Αστυνομικού Τμήματος δημοφιλούς νησιού των Κυκλάδων, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν γίνει γνωστά τα αποτελέσματα.

Η Εισαγγελία παρενέβη και διέταξε προκαταρκτική έρευνα, καθώς τους τελευταίους δυο μήνες παρατηρήθηκε το φαινόμενο να «εξαφανίζονται» διαβατήρια τουριστών που έρχονται να περάσουν τις διακοπές τους σε τρία συγκεκριμένα νησιά των Κυκλάδων, κάποια από τα οποία βρέθηκαν στα χέρια παράνομων διακινητών.

Αυτό που ερευνά η Εισαγγελία, είναι αν υπάρχει κάποιο κύκλωμα που κλέβει τα διαβατήρια για να τα «σπρώχνει» σε μετανάστες και το κυριότερο φυσικά αν συμμετέχουν σε αυτό και εν ενεργεία αστυνομικοί.

 

Πηγή: protothema.gr

(Visited 618 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.