Από την Ινδία στο Portarathlon ο Mohit Saini

Άκης Αξαόπουλος
11/05/2021 11:27
 
 
 

 

Ο Mohit Saini, ένας από τους καλύτερους δεκαθλητές της Ινδίας είναι ο επόμενος αθλητής που δήλωσε συμμετοχή στο Portarathlon. Ο 26χρονος αθλητής έχει ατομικό ρεκόρ 7.300 βαθμούς και ένας από τους στόχους του είναι η πρόκριση του στους Ολυμπιακούς αγώνες. Τα καλά του αγωνίσματα είναι τα 100 μέτρα, έχει ρεκόρ 10.96, τα 400 μέτρα με επίδοση κοντά στα 50 δευτερόλεπτα και το επικοντώ καθώς έχει περάσει αρκετές φορές τα 4.20. Αγωνίζεται δε συχνά και σε ατομικά αγωνίσματα, μάλιστα τα 400 μέτρα με εμπόδια είναι το αγαπημένο του αγώνισμα μετά από το δέκαθλο.

Πολυπράγμων, πτυχιούχος φυσικής αγωγής, πολιτικά ενεργός, εχει ταξιδεύσει σε πολλές χώρες της Ασίας, της Ευρώπης και της Ωκεανίας ενώ η Ελλάδα ήταν πάντα ένας προορισμός που τον γοήτευε. Αγαπάει φυσικά την κουζίνα της πατρίδας του, αλλά από την ευρωπαϊκη κουζίνα προτιμά την ιταλική, αδυναμία του η πίτσα.

Ελπίζει να μπορέσει να πραγματοποιήσει το όνειρο του και να βρεθεί στη Νάξο στις 22 και στις 23 Μαίου.

(Visited 49 times, 1 visits today)
Latest Post
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.