Στην Άνδρο ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης

leontaritis lotsaris pyrosbestiki andros
admin
28/07/2016 14:03
 
 
 

Το νησί της Άνδρου επισκέπτεται από χθες ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης.

Αρχικά, ο κ. Λεονταρίτης είχε συνάντηση με τον έπαρχο του νησιού Δημήτρη Λοτσάρη και υπηρεσιακούς παράγοντες του Επαρχείου, κατά τη διάρκεια της οποίας εξετάστηκε η βελτίωση του οδικού δικτύου και τα έργα που πραγματοποιούνται στην Άνδρο με τη συνδρομή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Ο αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη τον έπαρχο και την Τεχνική Υπηρεσία για τα αποτελέσματα που είχαν οι παρεμβάσεις τους, οι οποίες έδωσαν λύσεις σε χρόνια προβλήματα που καθιστούσαν επικίνδυνο το οδικό δίκτυο σε αρκετά σημεία.

Στη συνέχεια, ο κ. Λεονταρίτης παρέστη στις θρησκευτικές εκδηλώσεις της εορτάζουσας Ιεράς Μονής Παναχράντου – Αγίου Παντελεήμονος, στις οποίες χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’.

 

Σε υψηλή ετοιμότητα η Πυροσβεστική στην Άνδρο

Σήμερα το πρωί ο κ. Λεονταρίτης είχε συνάντηση εργασίας με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άνδρου Χρήστο Παπαϊωάννου, παρουσία του επάρχου κ. Λοτσάρη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αναλύθηκαν διεξοδικά τα μέτρα πρόληψης που πρόκειται να ληφθούν προκειμένου να αποφευχθούν πυρκαγιές, αλλά και τα μέτρα αντιμετώπισης σε περίπτωση εκδήλωσής τους στο νησί. Τέλος, διαπιστώθηκε ο υψηλός βαθμός ετοιμότητας του Πυροσβεστικού Σώματος και η καλή συνεργασία μεταξύ πυροσβεστικής, αστυνομίας και λιμενικού, αλλά και λοιπών εμπλεκόμενων υπηρεσιών και φορέων.

(Visited 36 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*