Επιμελητήριο Κυκλάδων: Εκπαιδευτικά Προγράμματα για επιχειρήσεις των Κυκλάδων

epimelitirio logo
Άκης Αξαόπουλος
02/10/2019 00:57
 
 
 

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) διοργανώνει το 2019-2020 σειρά προγραμμάτων σύγχρονης εκπαίδευσης για τις επιχειρήσεις του νομού Κυκλάδων.

Το κάθε πρόγραμμα διάρκειας 10 ωρών υλοποιείται στο πλαίσιο των θεματικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων που διοργανώνει το Επιμελητήριο Κυκλάδων για την ευρύτερη ανάπτυξη των επαγγελματικών δεξιοτήτων και την αποτελεσματικότερη εφαρμογή τους στο επαγγελματικό πεδίο δράσης και αφορά επιχειρηματίες και εργαζόμενους.

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων εξασφάλισε τα υψηλής ποιότητας σεμινάρια με κορυφαίους εισηγητές του χώρου, οι οποίοι διαθέτουν πλούσια ακαδημαϊκή και επαγγελματική εμπειρία σε ειδικές τιμές για τους εργαζόμενους και τις ταμειακά ενήμερες επιχειρήσεις–μέλη του στις Κυκλάδες.

Τίτλοι Προγραμμάτων

Digital Marketing
Εξυπηρέτηση πελατών
Business Plan
Διαχείριση παραπόνων
Τουριστικό marketing

Κόστος συμμετοχής

• 60€ ανά ενότητα για την παρακολούθηση δύο ή περισσοτέρων ενοτήτων
ή συμμετοχής πάνω από δύο ατόμων της ίδιας επιχείρησης.
• 80€ για την παρακολούθηση μίας ενότητας.
• 120€ για την παρακολούθηση μη μελών.

Κάθε ενδιαφερόμενος καλείται να δηλώσει το ενδιαφέρον του υποβάλλοντας ηλεκτρονικά αίτηση έως 15/10/2019 ΕΔΩ

Μετά τη συγκέντρωση των αιτήσεων και τη συμπλήρωση του απαραίτητου αριθμού ενδιαφερομένων, θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες διεξαγωγής των σεμιναρίων.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Κατάρτισης, τηλέφωνο: 22810 82346, επιλογή 4, καθώς και στα γραφεία των νησιών σε Άνδρο, Θήρα, Μήλο, Μύκονο, Νάξο και Τήνο. Οι ενδιαφερόμενοι από το νησί της Πάρου παρακαλούνται να επικοινωνούν με το Τμήμα Κατάρτισης στη Σύρο.

(Visited 61 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*