Παρούσα στην ΙΤΒ του Βερολίνου η Σύρος – Συνέντευξη Πάπιτση στη Deutsche Welle

Newsroom
07/03/2024 09:29
 
 
 

Συνέντευξη στο γνωστό τηλεοπτικό δίκτυο Deutsche Welle έδωσε η Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης κα Χρηστιάννα Πάπιτση, η οποία εκπροσώπησε θεσμικά τη Σύρο στην τουριστική έκθεση ΙΤΒ του Βερολίνου.

Ευκαιρίας δοθείσης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η κα Πάπιτση έκανε γνωστές σε πολλούς ενδιαφερόμενους τουριστικούς παράγοντες τις ομορφιές του νησιού και τη φιλοξενία των κατοίκων του, με την Ερμούπολη να είναι η δεύτερη πιο φιλόξενη πόλη του κόσμου για το 2024. Εξέφρασε, μάλιστα, την πεποίθηση της ότι, από τη φετινή κιόλας τουριστική περίοδο, θα είναι εμφανή τα θετικά αποτελέσματα.

Μεταξύ άλλων, η κα Πάπιτση ανάφερε ότι «σήμερα είναι μια ημέρα σκληρής δουλειάς εδώ στο Βερολίνο, γεμάτη όμως με νέες ευκαιρίες να αναπτύξουμε νέες συνεργασίες και δίκτυα επαφών από την παγκόσμια σκηνή του τουρισμού. Με την Υπουργό Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Δημήτρη Φραγκάκη, τον Αντιπρόεδρο του ΕΟΤ κ. Κώστα Ζήκο, τον Πρόεδρο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας κ. Αλέξανδρο Βασιλικό και τους συνεργάτες μας σήμερα στο περίπτερο μας. Τους ευχαριστώ για την αγάπη, την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου και τη συνεργατική δουλειά».

Στην έκθεση παρευρέθηκαν από τη Σύρο οι επιχειρηματίες κα Μαριάννα Βασιλικού (από το Γραφείο Ταξιδίων Vasilikos Travels & Tours), η κα Όλγα Δημοπούλου (από το Ξενοδοχείο Όμηρος) και ο κ. Γιάννης Βουτσίνος (από τα ξενοδοχεία Aegean Paradiso και Aegean Glory). Η κα Πάπιτση τους ευχαρίστησε θερμά για τη συμμετοχή τους και την υποστήριξή τους στο έργο του Δήμου.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 27 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*