Ερμούπολη: Ανοίγει μέχρι το Πάσχα ο δρόμος στην περιοχή του Βούρλη (video+φώτος)

Newsroom
03/04/2024 06:02
 
 
 

 

«Μάχη» με τον χρόνο ώστε ο δρόμος στην περιοχή του Βούρλη να δοθεί μέχρι το Πάσχα ξανά στην κυκλοφορία δίνει ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης.

Στο πλαίσιο αυτό, χθες το μεσημέρι ο δήμαρχος κ. Αλέξης Αθανασίου μετέβη στο σημείο και πραγματοποίησε αυτοψία, παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Φραγκίσκου Βακόνδιου, του Αντιδημάρχου Καθημερινότητας κ. Γιάννη Μαραγκού, του Αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Νίκου Σκευοφύλακα, του Αντιδημάρχου Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Δημήτρη Κοσμά του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου κ. Κώστα Γαβιώτη.

Σε δήλωση του προς τα τοπικά ΜΜΕ, ο κ. Αθανασίου αρχικά ευχαρίστησε τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας, τον εργολάβο του έργου και όλους τους συνεργάτες του για τις ενέργειες στις οποίες προέβησαν (στον τομέα ευθύνης τους) προκειμένου το έργο να φτάσει, επιτέλους, στην ολοκλήρωσή του.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απηύθυνε στους πολίτες για την υπομονή και την κατανόηση που έδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια των επτά μηνών που πραγματοποιούνται οι εργασίες, δεδομένου ότι το συγκεκριμένο σημείο εξυπηρετεί ένα σημαντικό ποσοστό κατοίκων της Ερμούπολης. Μάλιστα, έκανε γνωστό ότι στις επόμενες 2-3 εβδομάδες θα καταβληθεί προσπάθεια ώστε ο δρόμος να δοθεί το συντομότερο δυνατό ξανά στην κυκλοφορία. Στόχος είναι το Πάσχα να βρει τον δρόμο ανοιχτό, έστω και χωρίς ασφαλτόστρωση.

Από την πλευρά του, ο κ. Βακόνδιος εξήγησε ότι σήμερα ολοκληρώνεται η δύσκολη διαδικασία των πασσαλομπήξεων και στη συνέχεια απομένουν συγκεκριμένες εργασίες (σκυροδέτηση, τοποθέτηση αγωγού αποχέτευσης και ασφαλτόστρωση) για την ολοκλήρωση του έργου, η οποία θα δώσει «ανάσα» στους κατοίκους που ταλαιπωρήθηκαν.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 58 times, 1 visits today)

One Comment

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*