Α. Γάκης για εκλογές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Την Κυριακή στέλνουμε το Λογαριασμό πίσω και γινόμαστε μέρος της Αλλαγής»

Newsroom
14/05/2022 17:43
 
 
 

*Του Αντώνη Γάκη μέλος ΚΕΑ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Η αυριανή εκλογική διαδικασία εκλογής προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, δεν είναι απλά μια ακόμα πολιτική κομματική διαδικασία. Είναι μια μοναδική ευκαιρία να στείλουμε πίσω τον λογαριασμό στην χειρότερη κυβέρνηση που έχει την τύχη της χώρας μας την χειρότερη χρονική συγκυρία, όπου πόλεμος, ακρίβεια και πανδημία χτυπάνε την ανθρωπότητα και την ελληνική κοινωνία. Δεν είναι μόνο το ανάλγητο νεοφιλελεύθερο αφήγημα που μαστίζει την ελληνική οικογένεια, δεν είναι μόνο το 10,2% του πληθωρισμού που ροκανίζει το εισόδημα, δεν είναι η βία και η καταστολή, η έλλειψη στρατηγικού σχεδίου για την υγεία, την ακρίβεια και την πανδημία. Είναι η καθημερινή απαξίωση του ανθρώπου και του μόχθου μας.

Στις 15 Μαΐου δεν ψηφίζουμε απλά για πρόεδρο αλλά γινόμαστε και εμείς μέρος της πολιτικής αλλαγής. Δεν χρειάζεται αν είσαι μέλος του κόμματος , ή να είσαι δημότης στο μέρος που βρίσκεσαι. Το μόνο που χρειάζεται είναι αν είσαι άνω των 15 ετών και να αφουγκράζεσαι την κοινή μας ελπίδα για μια κοινωνία δίκαιη, με συνολικό δικαίωμα στην ανθρώπινη εργασία, την κοινωνική προστασία των αδυνάμων, με οικονομική δικαιοσύνη.

Καλώ από καρδιάς όλους του Κυκλαδίτες και Κυκλαδίτισσες και όσους μένουν και εργάζονται στα νησιά μας να έρθουν να μετατρέψουμε το ρεύμα σε ποτάμι δημοκρατίας.

Μαζί να φέρουμε την Αλλαγή και την πολιτική απαλλαγή.
Μαζί μπορούμε!
Μαζί θα τα καταφέρουμε!

(Visited 124 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*