Εκδήλωση – καλωσόρισμα στη Γιορτή Λεμονιού στην Άνδρο

Άκης Αξαόπουλος
26/05/2018 12:57
 
 
 

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Γιορτής Λεμονιού, που πραγματοποιείται την Κυριακή, 27 Μαΐου 2018 υπό την αιγίδα του Δήμου Άνδρου, ο Συνεταιρισμός Γυναικών «Η Αρχόντισσα του Αιγαίου», ο Χορευτικός Σύλλογος Υδρούσας και η Εθελοντική Πολιτιστική Ομάδα Μπατσίου συνδιοργανώνουν το Σάββατο, 26 Μαΐου 2018, στο Μπατσί, εκδήλωση καλωσορίσματος με την πολύτιμη συνδρομή των καταστηματαρχών και των επαγγελματιών της περιοχής.

Στην εκδήλωση-καλωσόρισμα της μεγάλης γιορτής με άρωμα λεμονιού, τα καταστήματα θα προσφέρουν από τις 20:00 μ.μ. κεράσματα με προϊόντα που έχουν ως βάση τους το λεμόνι (όπως λεμονάδα, λεμονόπιττα, γλυκό κουταλιού λεμόνι, κ.ά.).
Στις 21:00 μ.μ. και για περίπου δύο ώρες, το μουσικό σχήμα των Σταύρου Λαρίου & Γιώργου Ρέρρα θα μάς «ταξιδέψει» σε νησιώτικους ρυθμούς υπό τους ήχους του βιολιού και του λαούτου και τα μέλη του χορευτικού συλλόγου Υδρούσας θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς στην πλατεία του Μπατσίου.
Επιθυμία των διοργανωτών είναι τόσο οι κάτοικοι, όσο και οι επισκέπτες του νησιού να «αγκαλιάσουν» την εκδήλωση και να συμμετέχουν ενεργά. Το καλωσόρισμα στη Γιορτή Λεμονιού εντάσσεται στις παράλληλες εκδηλώσεις του Δήμου Άνδρου για τη Γιορτή Λεμονιού και αποτελεί, συγχρόνως, μία όμορφη δράση-υποδοχής στο νησί μας των πρώτων γκρουπ επισκεπτών, που φτάνουν από την Κρήτη για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.
Να σημειωθεί ότι η Δημοτική Κοινότητα Μπατσίου, λαμβάνοντας υπόψη τη γιορτή καλωσορίσματος, θα προχωρήσει στη διακοπή της κυκλοφορίας μετά τη διέλευση της τοπικής συγκοινωνίας (στις 20:00 μ.μ.), με στόχο την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης.

(Visited 338 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*