Συνεπήρε το κοινό της Άνδρου η Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Άκης Αξαόπουλος
02/09/2019 2:11
 
 
 

Η μοναδική Ελεωνόρα Ζουγανέλη, σε μια συναυλία «unplugged» που διοργάνωσε ο Δήμος Άνδρου, παρέα με τον εξαιρετικό συνθέτη Γιάννη Χριστοδουλόπουλο στο πιάνο και τον υπέροχο Ντίνο Χατζηιορδάνου στο ακορντεόν, μάγεψαν το κοινό της Άνδρου.

Όσοι βρέθηκαν το Σάββατο, 31 Αυγούστου, στο Ανοιχτό Θέατρο Άνδρου, απόλαυσαν ένα νοσταλγικό μουσικό ταξίδι μέσα από τραγούδια από το προσωπικό ρεπερτόριο της Ελεωνόρας, αλλά και μέσα από ενδιαφέρουσες επιλογές από την ελληνική δισκογραφία.

Με την πληθωρική της φωνή, η εξαιρετική ερμηνεύτρια συνεπήρε τους θεατές, που χειροκροτούσαν, τραγουδούσαν μαζί της και όταν το… απαιτούσε η περίσταση χόρευαν ρυθμικά, επιβεβαιώνοντας ότι το πρόγραμμα – που επιμελήθηκαν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος- φτιάχτηκε για να τραγουδιέται, να διασκεδάζεται και εν τέλει…. να φέρνει κοντά τις παρέες.

Η καλοκαιρινή παράσταση με τίτλο «Κάπου σ’ έχω ξαναδεί» του νέου single της Ελεωνόρας σε στίχους και μουσική του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου.

Με αφορμή το τραγούδι «Τα λέμε», η Ελεωνόρα Ζουγανέλη βρήκε την ευκαιρία να κάνει μία ενδιαφέρουσα ανάλυση του ψυχικού κόσμου και των συναισθημάτων που γεννά ένας άσχημος χωρισμός.

Ήταν πράγματι, ο ιδανικότερος τρόπος για να αποχαιρετίσει η Άνδρος ημερολογιακά το φετινό καλοκαίρι και να υποδεχτεί το φθινόπωρο, χαράσσοντας ανεξίτηλες αναμνήσεις και γεννώντας ελπίδα και προσμονή για το μέλλον…

(Visited 111 times, 1 visits today)