Δήμαρχος Αντιπάρου: «Nομίζω ότι στοχοποιηθήκαμε»

Άκης Αξαόπουλος
17/08/2020 17:45
 
 
 

 

Για την κατάσταση που επικρατεί σε Πάρο και Αντίπαρο, μετά τη λήψη αυστηρότερων μέτρων για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού, μίλησε το πρωί της Δευτέρας στο OPEN TV, ο δήμαρχος Αντιπάρου, Αναστάσιος Φαρούπος, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά πως δεν γνωρίζουν πόσα κρούσματα υπάρχουν στο νησί, ενώ έκανε και λόγο για «στοχοποίηση» των δύο νησιών.

«Νομίζω ότι στοχοποιηθήκαμε η Πάρος και η Αντίπαρος, αφού τελικώς πήρανε μέτρα και για άλλες περιφέρειες, όπως στην Κρήτη, την Αττική, τη Ρόδο», δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ σημείωσε πως δύο ημέρες πριν γενικευθούν τα μέτρα «τα κανάλια έπαιζαν ότι η Πάρος και η Αντίπαρος έχουν πρόβλημα. Εμείς είμαστε ασφαλή νησιά. Δεν έχουμε κάποια ενημέρωση επίσημη από τον ΕΟΔΥ, δεν ξέρουμε πόσα κρούσματα υπάρχουν».

Όσον αφορά στους ελέγχους που έχουν διεξαχθεί σε αυτά τα δύο νησιά, ο A. Φαρούπος τόνισε πως η Πάρος και η Αντίπαρος ήταν από τους πρώτους δήμους που προμηθεύτηκαν 300 μοριακά τεστ τελευταίας γενιάς από κάποιες δωρεές, τα οποία και έχουν εξαντληθεί, ενώ την τελευταία εβδομάδα είναι ένα μόνιμο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στα νησιά και διενεργεί τεστ, χωρίς όμως να γνωρίζουν τα αποτελέσματα «δυστυχώς», όπως διευκρίνισε.

(Visited 271 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*