«Άρωμα» Χριστουγέννων στην Αμοργό

Άκης Αξαόπουλος
24/12/2020 01:11
 
 
 

 

Χριστουγεννιάτικο χρώμα και άρωμα έδωσε ο Δήμος Αμοργού στολίζοντας στο κλίμα των ημερών τα κεντρικά σημεία και τα τοπικά διαμερίσματα του νησιού.

Θέλοντας να δημιουργήσει χριστουγεννιάτικη εορταστική ατμόσφαιρα, προκειμένου να τονωθεί η ψυχολογία μικρών και μεγάλων, προχώρησε στο στολισμό του νησιού με την αμέριστη συμπαράσταση της ΕΔΟΚ, των Πολιτιστικών Συλλόγων και των νέων του νησιού.

Χριστουγεννιάτικα δέντρα, παραδοσιακά καραβάκια, φάτνες και φωτοστολισμένοι στύλοι φώτισαν εορταστικά την Αμοργό, στέλνοντας μήνυμα χαράς, αισιοδοξίας και ελπίδας.

«Μπαίνουμε στο ρυθμό των Χριστουγέννων, δε σταματάμε όμως τον αγώνα εναντίον του κορωνοϊού. Ας απολαύσουμε τη Αμοργό στολισμένη, ας ζήσουμε το πνεύμα της αγάπης των Χριστουγέννων, χωρίς όμως ποτέ να ξεχνάμε ότι οι φετινές γιορτές θα είναι διαφορετικές» δήλωσε ο Δήμαρχος Αμοργού, Λευτέρης Καραΐσκος.

Ευχαριστούμε τον Πολιτιστικό και Περιβαλλοντολογικό Σύλλογο Θολαρίων “Αρχαία Βίγλα”, τον Σύλλογο Πολιτισμού & τέχνης «Σημωνίδης», τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρχαία Αρκεσίνη, την ΕΔΟΚ Αμοργού καθώς και μια ομάδα νέων από τα Κατάπολα που συνέβαλλαν σημαντικά στο στολισμό του νησιού.
Θερμές ευχαριστίες στον κ.Τσαμαδιά Χαράλαμπο για την δωρεά ενός φυσικού δέντρου καθώς και τον κ.Γεώργιο Κωβαίο για την κατασκευή μιας βάσης για την τοποθέτηση αυτού.

(Visited 102 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*