Κλειστά τα σχολεία λόγω κακοκαιρίας σε Άνδρο και Μύκονο

Newsroom
21/01/2024 19:54
 
 
 

 

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου στα νησιά Άνδρος και Μύκονος λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στις Κυκλάδες.

Τα σχολεία σε Άνδρο και Μύκονο θα παραμείνουν κλειστά μετά από αποφάσεις των δημάρχων Θεοδόση Σουσούδη και Χρήστου Βερώνη.

Οι δηλώσεις των δημάρχων

Θεοδόσης Σουσούδης (Άνδρος): Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και των θυελλωδών ανέμων και προκειμένου να διαφυλαχτεί η ασφάλεια των μαθητών, τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου, τα σχολεία σε όλη την Άνδρο θα παραμείνουν κλειστά.

Χρήστος Βερώνης (Μύκονος): Έχοντας ως προτεραιότητα την προστασία και την ασφάλεια της ζωής και της υγείας των μαθητών μας, με αίσθημα ευθύνης, αποφασίσαμε να αναστείλουμε τη λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων και των παιδικών σταθμών, εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων που προβλέπεται να επικρατήσουν αύριο Δευτέρα 22 Ιανουαρίου στο νησί μας. Για τη λήψη της πιο πάνω απόφασης βασιστήκαμε στα διαδοχικά ενημερωτικά δελτία και σήματα που εξέδωσε και απέστειλε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

 

*(photo: travelstyle.gr)

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 153 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*